search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska natt till Rosengårdens äldreboende

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsRosengårdens äldreboende
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2019-11-28
Sista ansökningsdag2019-09-12
Referensnr19-71-0152
Publicerad2019-09-05
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Rosengårdens äldreboende
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2019-11-28
Sista ansökningsdag
2019-09-12
Referensnr
19-71-0152
Publicerad
2019-09-05

Vilka är vi?
Rosengårdens äldreboende är beläget på Rosenlund i Jönköping med närhet till goda kommunikationer. Boendet består av 64 lägenheter som är uppdelat på 5 enheter. Teamet utgörs idag av cirka 70 engagerade medarbetare som trivs med att ge en god omvårdnad med en hög servicenivå. Vi arbetar efter ett salutogent synsätt, vilket innebär att vi ser till det friska och de möjligheter och resurser som finns hos varje person. Målet är att individen ska ha en meningsfull dag så att du får leva ett värdigt liv och få känna välbefinnande. All omsorg utformas efter den boendes behov, önskningar och förutsättningar.

Vad gör vi?
Hos oss arbetar vi med alla förekommande arbetsuppgifter på äldreboende. Arbetsuppgifterna består bland annat av att ge individuellt anpassad personlig vård och omsorg samt social stimulans. Vi lägger stor vikt vid individernas integritet och arbetar utifrån den nationella värdegrunden med att hela tiden ha individen i fokus. I vårt arbete ingår även ett aktivt kontaktmannaskap, genomförandeplaner och social dokumentation.

Vem söker vi?
Vi ser gärna att du som söker är utbildad undersköterska och har tidigare vårderfarenheter. Du är självgående, tar gärna egna initiativ, utför dina arbetsuppgifter med noggrannhet, tar ansvar samt planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Dessutom har du en god samarbetsförmåga då mycket av arbetet utförs i grupp. Arbetet kräver också att du är flexibel då förutsättningar kan ändra sig. Vi ser också att du är en stabil person som kan behålla lugnet och kontrollen i stressade situationer. Utöver detta har du ett empatiskt förhållningssätt och har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer. Slutligen har du ett genuint intresse för människor och service. Du behärskar även det svenska språket i tal, skrift och läsförståelse då det förekommer kontakt med boenden och anhöriga, dokumentation och inläsning på information som berör arbetet.

Vad erbjuder vi?
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort och länstrafikens årskort.
- Förmånscykel

Övrigt
Rekryteringen en tillsvidaretjänst och arbetet är förlagt till vaken natt. Vi tillämpar löpande urval och intervjuer, så välkommen att söka redan idag!

Upplysningar
Fredrika Bäcklund, Enhetschef, 036-102574
Fackliga representanter: www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.