search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska till Tornets äldreboende

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsTornets äldreboende
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2019-12-01
Sista ansökningsdag2019-09-30
Referensnr19-71-0154
Publicerad2019-09-09
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Tornets äldreboende
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2019-12-01
Sista ansökningsdag
2019-09-30
Referensnr
19-71-0154
Publicerad
2019-09-09

Vilka är vi?
Tornets äldreboende ligger centralt beläget i Jönköping med en trivsam och vacker innegård. Boendet består av 30 lägenheter fördelade på 4 våningsplan som är indelade i 4 mindre gemytliga och trevliga enheter. Vi har ett nära samarbete med olika yrkesprofessioner och vi arbetar i mindre arbetsgrupper med fem medarbetare i varje grupp. I dagsläget är vi 27 medarbetare som arbetar på boendet och söker nu ytterligare en undersköterska till vårt team som vill få möjlighet att utvecklas samt vara delaktig i vårt förändringsarbete.

Vad gör vi?
Vi arbetar efter ett salutogena synsätt, där vi tillvaratar varje individs förmågor. För oss är det viktigt med den boendes integritet, medbestämmande och delaktighet. Vårt uppdrag är att vara professionella yrkesutövare som arbetar för att stärka den enskilde i sin vardag. Vi erbjuder stöd och hjälp med hög kvalitet för ett självständigt liv. Som anställd hos oss kommer du att ingå i en personalgrupp med god sammanhållning.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från äldreomsorgen. Vi värderar personlig mognad då det kan hjälpa dig att förstå situationer som boenden ställs inför. Ditt förhållningssätt präglas av empati, ett genuint intresse för människor och service. Som person är du självgående och initiativtagande genom att driva processer och ha ett strukturerat angreppssätt. Du har även en god samarbetsförmåga och värderar lagarbete då mycket av arbetet utförs i grupp. Arbetet kräver dessutom att du är flexibel då förutsättningar snabbt kan ändra sig. Vidare är du är en stabil person som kan behålla lugnet och kontrollen i stressade situationer.

Slutligen behärskar du det svenska språket i tal, skrift och läsförståelse då det förekommer kontakt med boenden och anhöriga, dokumentation och inläsning på information som berör arbetet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet!

Vad erbjuder vi?
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar
- Rabatt på länstrafikens årskort
- Förmånscykel
- Betald semester redan första anställningsåret

Övrigt
Annonsen avser en tillsvidaretjänst där arbetet är förlagt till dag, kväll och helg. Vi tillämpar löpande urval, så välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysningar
Maria Hall, Enhetschef 036-102229
Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.