search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare i SVA/resurslärare Fklass - åk 6

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsTenhults skolområde
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2020-01-07 eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2019-09-29
Referensnr19-60-2342
Publicerad2019-09-10
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Tenhults skolområde
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2020-01-07 eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2019-09-29
Referensnr
19-60-2342
Publicerad
2019-09-10

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdrag som finns?
Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen.
Vi kallar det lärglädje.

Välkommen till oss!
Hos oss på Tenhults skolområde arbetar vi tillsammans för att utveckla självständiga, trygga och ansvarstagande individer. Tenhultsskolan ligger ca 15 km från Jönköping centrum med goda kommunikationer och natur runt hörnet.

Här får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare, där vi arbetar efter våra kärnvärden gemenskap, engagemang och nytänkande. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där alla trivs och utvecklas. Vår vision är "en skola där glädje, trygghet och lustfyllt lärande ger oss alla framtidstro".

Ditt nya jobb
Nu söker vi dig som vill utveckla elevers förmåga, kunskaper och tilltro till sig själva samt förbereda dem för livet och framtiden. Vi önskar även att du är bekväm med att stödja och handleda lärare för att ge eleverna de bästa förutsättningarna att utvecklas i alla ämnen. 

Genom kunskap och kreativitet inspirerar du dina elever till ett lustfyllt lärande, att ta ansvar och att utvecklas. Tillsammans med arbetslagen ansvarar du för att planera, genomföra och utveckla undervisningen på ett sätt som utgår från en helhetssyn på eleven och elevens behov, i enlighet med läroplan och övriga styrdokument.

Din kompetens
Grundskollärare med lärarlegitimation. 
Du har behörighet och erfarenhet när det gäller undervisning av SVA. 
Tillsammans skapar vi en helhetssyn på elevens lärande.

Givetvis har du god förmåga att skapa relationer med elever, vårdnadshavare och skolpersonal. Din förmåga att intressera, entusiasmera och engagera värderar vi högt liksom din förmåga att samarbeta och vara flexibel.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Vill du veta mer?
Maria Aspegren, rektor 036/103039
Cecilia Larsson, bitr.rektor 036/103068

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.