search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Förskollärare

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsGränna förskoleområde
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2019-11-04
Sista ansökningsdag2019-09-30
Referensnr19-60-2324
Publicerad2019-09-11
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Gränna förskoleområde
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2019-11-04
Sista ansökningsdag
2019-09-30
Referensnr
19-60-2324
Publicerad
2019-09-11

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande – varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Välkommen till oss
Gränna förskoleområde består av fem förskolor som ligger i Gränna, Ölmstad, Örserum och på Visingsö. Totalt är vi 60  positiva och nyfikna kollegor som arbetar med våra ca 250 barn.
Förskolan arbetar utifrån visionen att alla barn ska ses i ljuset av sina ofantliga möjligheter att utvecklas.

Förutom stängningsdagarna har alla avdelningar två halvdagsplaneringar för det systematiska kvalitetsarbetet. 

Ditt nya jobb
Att utifrån läroplanen undevisa barnen på ett varierat och ämnesövergripande sätt. Att säkra så att hela utbildningen bedrivs med hög kvalietet så att barnen får uppleva trygghet, glädje och nyfikenhet under hela dagen. Grundplacering på Polkagrisens förskola.

Din kompetens
Förskollärarexmen. Även blivande förskollärare som går sin sista termin kan vara aktuella för tjänsten. Det är viktigt att du kan samarbeta med andra på ett bra sätt och vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Vill du veta mer?
Eva Nordh rektor 036-103407
Kristina Wibring lärarförbundet 0390- 33355

Välkommen med din ansökan. Tillsammans skapar vi lärglädje!

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.