search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Enhetschef på HR-avdelningen

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsHR-avdelningen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2019-10-13
Referensnr19-60-2345
Publicerad2019-09-23
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
HR-avdelningen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2019-10-13
Referensnr
19-60-2345
Publicerad
2019-09-23

Vill du vara en del i ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Nu finns chansen att få ta sig an uppdraget som chef på utbildningsförvaltningens HR-avdelning!  Kom till oss och skapa lärglädje - varje dag - hela vägen.


Välkommen till oss
HR-avdelningen på utbildningsförvaltningen i Huskvarna stadshus skapar förutsättningar, vägleder och ger service till verksamhetens cirka 170 chefer utifrån arbetsgivarperspektivet. Vi är en utav fem avdelningar på den centrala förvaltningen som tillsammans arbetar för att verksamheten ska nå målen och därmed en hög likvärdighet och hög måluppfyllelse för barn och elever.

Här får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare, där vi arbetar efter våra kärnvärden gemenskap, engagemang och nytänkande. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där vi alla trivs och utvecklas.

Ditt nya jobb
Vi söker en enhetschef till HR-avdelningen som vill leda strateger, konsulter och administratörer i det dagliga arbetet. Du bistår utbildningsförvaltningens HR-chef och har personal- och arbetsmiljöansvar för 20 medarbetare. Som enhetschef ansvarar du för att driva och utveckla avdelningens interna arbete och samlade arbetsprocesser. Utifrån HR-avdelningens verksamhetsplan driver du det dagliga arbetet inom avdelningen mot en nära verksamhetsstödjande HR-funktion.

Din kompetens
Vi söker dig som har en akademisk examen inom HR eller motsvarande utbildning. Du har god strategisk förmåga och kunskap om operativ verksamhet. Erfarenhetsmässigt har du en gedigen bakgrund inom HR och erfarenhet att leda arbetsgrupper eller chefserfarenhet.

Du har:
- ett coachande förhållningssätt och är en förebild för medarbetare och chefer.
- en god kommunikativ förmåga och kan skapa förtroendefulla relationer på alla nivåer.
- ett stort engagemang.
- kreativa lösningar och är drivande.

Vill du veta mer?
Marie Söderberg, HR-chef, ring Jönköpings Kontaktcenter 036-10 50 00
Fackliga företrädare

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.