search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Smed/reparatör

FörvaltningTekniska kontoret
ArbetsplatsGataPark/Teknisk service/Verkstad
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
TillträdesdagEnl. ö.k.
Sista ansökningsdag2019-10-20
Referensnr19-55-0080
Publicerad2019-10-01
Förvaltning
Tekniska kontoret
Arbetsplats
GataPark/Teknisk service/Verkstad
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
Enl. ö.k.
Sista ansökningsdag
2019-10-20
Referensnr
19-55-0080
Publicerad
2019-10-01

Arbetsplatsbeskrivning
Arbetsplats är på vägporten som ligger på Rosenlund och i vissa fall förekommer fältarbete. Du ingår i ett team på verkstaden som består av 10 personer. Smedjan är en del av vår verkstad och ligger vägg i vägg. I smedjan utförs reparationer på utrustningar, tillverkning av delar, konst till kommunens omgivningar mm. I verkstaden genomförs reparationer kommunens fordonsflotta och utrustningar.

Arbetsuppgifter
Främst arbetar du som smed och är vår expert inom området i övrigt är du med som reparatör och lagar fordon, maskiner och utrustningar.
Vi söker dig som tidigare har arbetat som smed och har fokus på att leverera kvalitet och goda resultat i det arbete du utför. Då jobbet är väldigt varierande ser vi att du som söker har god och bred kunskap gällande smiden. Arbetet kräver att du ska kunna arbeta självständigt. Du kommer även att ha mycket kundkontakt, som innebär möjlighet att vara med och utveckla produkten samt också ställer krav på din sociala förmåga och att du är en person som alltid strävar efter att leverera hög service. Vidare är du en problemlösare som ser möjligheter istället för hinder.
I tjänsten ingår vinterberedskap.

Kompetenskrav
Vi söker dig som har en svetsteknikutbildning eller verkstadsteknisk utbildning samt har arbetslivserfarenhet inom yrket, alternativt arbetslivserfarenhet inom yrket som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. B-körkort.
God förmåga att arbeta självständigt och kunna bemöta kunder på ett positivt sätt som speglar engagerad, ansvarsfull och serviceinriktad. God känsla för kvalitet, ordning och reda.
Kunna arbeta självständigt. Heta Arbeten Svetslicens Tunga lyft Ritningsläsning

Meriterande C-körkort samt erfarenhet av liknande verksamhet tidigare.
Erfarenhet av reparationer fordon, maskiner.

Övrigt
Medarbetarskap i Jönköpings kommun kännetecknas av:
Förutsättningar och vilja till delaktighet
Medvetenhet och ansvar för verksamhetens utveckling
Professionellt förhållningssätt och lyhördhet
Strävan efter att öka sin självinsikt och stimulera varandra till ökat samarbete

Upplysningar
Enhetschef verkstad Bo Andersson 036-10 22 90
Verksamhetschef Rose-Marie Fredriksson 036-10 51 82

Kommunal: Carina Gardewall 036-10 51 00

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Tekniska kontoret
Tekniska kontoret har ansvar för kommunens fasta egendom såsom fastigheter, mark, naturområden, parker, gator, vägar och anläggningar för vatten och avlopp. Vi har också ansvar för avfallshantering, hamnar och parkeringsverksamhet samt planering för kommunens bostads- och markförsörjning.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.