search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Stödassistent till gruppboendet Sörbo

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsFunktionshinderomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2019-10-24
Referensnr19-70-0178
Publicerad2019-10-10
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Funktionshinderomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2019-10-24
Referensnr
19-70-0178
Publicerad
2019-10-10

Vilka är vi?
Sörbo är en gruppbostad som är belägen i Barnarp och finns till för människor med psykisk funktionsnedsättning. Gruppbostaden består av sammanlagt 12 lägenheter och personal finns alltid tillgänglig. Vi söker nu en eller två nya medarbetare som vill vara en del av vår arbetsgrupp.Vad gör vi?
Arbetet består i att tillsammans med övrig personal att tillgodose de boende att de får den hjälp och det stöd de behöver för att leva ett så självständigt liv som möjligt utifrån den enskildes egna förutsättningar och behov. Vi har ett salutogent förhållningssätt och för oss är det självklart att de boende ska uppleva sin livssituation begriplig, hanterbar och meningsfull. Kontaktmannaskap tillämpas i arbetet och innebär att varje medarbetare har ansvar för några medborgare och håller därmed kontakten med anhöriga, gode män, daglig verksamhet osv. Dokumentation är också ett naturligt inslag i arbetet.Vem söker vi?
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut eller är utbildad stödassistent med inriktning psykiatrin. Det är meriterande om du som söker även har erfarenhet av tidigare arbete inom psykiatrin. Vi värderar personlig mognad högt då det hjälper dig att förstå olika situationer som den enskilde kan befinna sig i. Vi söker vidare dig som är initiativtagande, stabil och du tar ansvar för självständigt arbete såväl som du kan samarbeta och arbeta i grupp. Det är viktigt att du har god förmåga att planera och strukturera ditt arbete samt att du har ett professionellt bemötande.  B-Körkort är ett krav.Vi erbjuder:
- Vi tillämpar individuell lönesättning baserat på arbetets komplexitet.
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Betald semester från första anställningsåret.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort.
- Förmånscykel.


Övrigt
I denna rekrytering söker vi en person som ska arbeta tillsvidare med sysselsättningsgrad på 100% samt ett vikariat på 6 månader, även det sysselsättningsgrad på 100%. Arbetet är förlagt till dag, kväll och helg. Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag.Upplysningar
Anna Eskdahl, Enhetschef tel: 036-10 52 90
Fackliga representanter, se http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.