search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare inriktning fritidshem

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsHakarps skolområde
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2017-11-03
Referensnr17-60-0427
Publicerad2017-07-10
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Hakarps skolområde
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2017-11-03
Referensnr
17-60-0427
Publicerad
2017-07-10

Arbetsplatsbeskrivning
Hakarps skolområde ligger på Huskvarnas höjder i natursköna områden och består av tre skolor: Egnahemsskolan (F-3), Nordskogens skola (F-3) och Stensholmsskolan (F-6). I augusti 2017 kommer ca 670 elever gå på våra skolor, varav på Stensholmsskolan ca 420 elever. All personal inom Hakarps skolområde arbetar målfokuserat och strävar därmed alltid mot en ökad måluppfyllelse. All pedagogisk personal har tillgång till egen dator och kommande läsår kommer vara präglad av IT och digitala verktyg då det kommer vara nästa läsårs kompetensutveckling. Hakarps skolområde kännetecknas av en väldigt engagerad och väldigt duktig personal som gör ett fantastiskt arbete för och med våra elever.

Arbetsuppgifter
Du ska arbeta på Stensholmsskolan åk 4-6, både på fritidshem och i skolsamverkan. Du kommer att ingå i ett arbetslag tillsammans med erfarna pedagoger. Du ska vara en tydlig ledare och professionell pedagog, som kan anpassa ditt förhållningssätt till individernas behov. Du ska kunna ta initiativ och ansvar. Vi förväntar oss att du vill vara med och är aktiv när det gäller att skapa en spännande och lärorik fritidshemsverksamhet tillsammans med blivande kollegor.

Kompetenskrav
Du ska vara behörig och legitimerad lärare inriktning fritidshem. Du ska ha grundläggande IT-kompetens och gilla digitalt lärande då kommande års kompetensutveckling heter IT-för bättre lärande.

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Tina Djärf, rektor, tina.djarf@jonkoping.se 036-10 25 88
Thomas Karlsson. bitr rektor, Thomas.karlsson@jonkoping.se 036- 10 6987
Facklig information: Läs mer

Rekrytering och urval kommer ske löpande under annonseringstiden.

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.