search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare 4-6 sv/so

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsHakarps skolområde
AnställningsformTillsvidareanställning
Omfattning100 %
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2017-11-03
Referensnr17-60-0463
Publicerad2017-07-31
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Hakarps skolområde
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2017-11-03
Referensnr
17-60-0463
Publicerad
2017-07-31

Arbetsplatsbeskrivning
Hakarps skolområde ligger på Huskvarnas höjder i natursköna områden och består av tre skolor: Egnahemsskolan (F-3), Nordskogens skola (F-3) och Stensholmsskolan (F-6). I augusti 2017 kommer ca 670 elever gå på våra skolor. All personal inom Hakarps skolområde arbetar målfokuserat och strävar därmed alltid mot en ökad måluppfyllelse. Hakarps skolområde kännetecknas av en väldigt engagerad och väldigt duktig personal som gör ett fantastiskt arbete för och med våra elever.

Arbetsuppgifter
Vi söker lärare till undervisning och mentorskap i åk 5 på Stensholmsskolan. Du kommer du ingå i arbetslag med erfarna pedagoger. Du ska vara en tydlig ledare som är trygg i din lärarroll, kunna anpassa undervisningen och förhållningssättet efter elevernas förutsättningar och behov.
Kompetenskrav
Du har lärarlegitimation att undervisa i skolår 4-6 sv/so. Grundläggande IT-kompetens är positivt och du gillar digitalt lärande då kommande läsårs kompetensutveckling handlar om detta.

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.
https://digitaliseringsinitiativet.se/belastningsregistret

Välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Tina Djärf, rektor, tina.djarf@jonkoping.se, 036-102588
Thomas Karlsson, biträdande rektor, thomas.karlsson@jonkoping.se, 036-106987
Lärarförbundet, Cecilia Larsson 036-105997
Lärarnas Riksförbund, Anders Carlsson 070-3739469

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.