search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Städare

FörvaltningTekniska kontoret
ArbetsplatsAvd. Fastighet/Städ o konferens
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning0 - 100 %
TillträdesdagEnl. ö.k. till Enl. ö.k.
Sista ansökningsdag2017-12-31
Referensnr17-55-0056
Publicerad2017-08-07
Förvaltning
Tekniska kontoret
Arbetsplats
Avd. Fastighet/Städ o konferens
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
0 - 100 %
Tillträdesdag
Enl. ö.k. till Enl. ö.k.
Sista ansökningsdag
2017-12-31
Referensnr
17-55-0056
Publicerad
2017-08-07

Arbetsplatsbeskrivning
Verksamheten Städ och konferens,som är en del av Tekniska kontoret,omfattar ca 250 tjänster uppdelat på städservice,cafe Hoven och Budcentralen där städservice utgör 95% av verksamheten. Våra städuppdrag återfinns inom kommunens olika verksamheter som t. ex. förskola, skola , äldreboenden och kontor. Vår verksamhet genomsyras av vår värdegrund: service,kvalite, trygghet och trivsel. Vår ambition är att säkerhetställa en frisk och hälsosam inomhusmiljö för alla medborgare som vistas i kommunens lokaler.

Arbetsuppgifter
Vi arbetar miljövänligt, kvalitetsmedvetet och utför olika typer av städning, såsom daglig städning, storstädning,golvvård, bygg- och flyttstädning. Verksamheterna har olika behov som hela tiden kan förandras.Detta kan innebära att uppdraget kan innehålla ett par förflyttningar under din arbetsdag. Vi är måna om att våra medarbetare ska må bra och vara friska, därför arbetar vi aktivt efter vår friskvårdspolicy.

Kompetenskrav
För att arbeta hos oss är det viktigt att du har känsla för kvalite och service. Du trivs lika bra med att arbeta i grupp som att arbeta självständigt och det är viktigt att du bidrar till en positiv stämning och har lätt att samarbeta med barn, elever och vuxna.

Som person är du noggrann och serviceinriktad med fokus på bra resultat. Du är engarerad, ansvarsfull, lyhörd och flexibel. Du kan förstå och uttrycka dig i det svenska språket. Vi ser positivt på tidigare erfarenheter inom städ, dock inget krav. Vi lägger stor vikt vid viljan att utföra ett gott arbete.

Övrigt
Medarbetarskap i Jönköpings kommun kännetecknas av:
• Förutsättningar och vilja till delaktighet
• Medvetenhet och ansvar för verksamhetens utveckling
• Professionellt förhållningssätt och lyhördhet
• Strävan efter att öka sin självinsikt och stimulera varandra till ökat samarbete

Vi erbjuder:
- all personal utbildning och kontinuerlig kompetenshöjande utveckling.
- önskad sysselsättningsgrad upp till 100%.
- rabatter inom friskvårdsområdet.
- rabatterade priser på länstrafikens årskort och biobiljetter.
- gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- flera erbjudanden/aktiviteter genom vår personalklubb.

Upplysningar
Enhetschef: Christina Karlsson 036-10 67 21

Kommunal: Carina Gardewall 036-10 51 00
Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Tekniska kontoret
Tekniska kontoret har ansvar för kommunens fasta egendom såsom fastigheter, mark, naturområden, parker, gator, vägar och anläggningar för vatten och avlopp. Vi har också ansvar för avfallshantering, hamnar och parkeringsverksamhet samt planering för kommunens bostads- och markförsörjning.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.