search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Timvikarier inom vård och omsorg

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen och Funktionshinderomsorgen
AnställningsformTidsbegränsad
OmfattningEnligt överenskommelse utifrån verksamhetens behov
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2017-10-29
Referensnr17-71-0167
Publicerad2017-08-10
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen och Funktionshinderomsorgen
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
Enligt överenskommelse utifrån verksamhetens behov
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2017-10-29
Referensnr
17-71-0167
Publicerad
2017-08-10

Jönköpings kommun söker dig som vill ha ett viktigt och varierande extrajobb inom vård och omsorg!

Vad innebär jobbet?
Som timvikarie inom vård och omsorg kan du arbeta med äldre antingen på något av kommunens äldreboende, i daglig verksamhet eller i medborgarnas egna hem i form av hemtjänst. Eller med personer med någon typ av funktionsnedsättning, antingen på olika typer av boenden, i daglig verksamhet eller som personlig assistent.

Arbetet innebär att vara ett stöd i de vardagliga sysslorna, exempelvis promenader, städning, fritidsaktiviteter och skötsel av personlig hygien. Det är ett omväxlande och socialt arbete där dina arbetsuppgifter har som syfte att främja medborgarnas personliga förmågor.

Vem söker vi?
Har du utbildning inom omvårdnad, barn och fritid eller liknande är det ett stort plus men inget krav. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat med människor. Som person är du ansvarstagande och har lätt för att samarbeta, du har en positiv inställning till ditt arbete och trivs i mötet med människor. Ibland förekommer ensamarbete vilket ställer krav på initiativförmåga.

Du måste kunna svenska tillräckligt bra för att kunna kommunicera med medborgare och kollegor och för att skriva och läsa anteckningar om det dagliga arbetet. Du ska ha fyllt 18 år.

Övrigt
Vi erbjuder omväxlande arbetsuppgifter med avtalsenlig lön och introduktion i arbetet.

Din arbetstid är enligt överenskommelse utifrån verksamhetens behov och dina önskemål. Vi bedriver verksamhet dygnet runt, så du kan arbeta dag, kväll, natt och helg.

Belastningsregister
För att få arbeta inom vård och omsorg måste du visa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Beställ ett direkt i samband med att du lämnar in din intresseanmälan. Blanketten hittar du här: Länk till Polisens hemsida. Om det blir aktuellt med anställning önskar vi utdraget i ett oöppnat kuvert.

Kontakta oss
Rekryteringsenheten besvarar dina frågor på tel: 036-10 75 75 eller via e-post: rekryteringsenheten@jonkoping.se

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.