search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsBarnarpsskolan
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
Tillträdesdag2017-09-25
Sista ansökningsdag2017-09-17
Referensnr17-60-0483
Publicerad2017-08-21
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Barnarpsskolan
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
2017-09-25
Sista ansökningsdag
2017-09-17
Referensnr
17-60-0483
Publicerad
2017-08-21

Arbetsplatsbeskrivning
Barnarpsskolan är en trygg och gemytlig skolenhet bara drygt tio minuters bilresa söder om Jönköping. Barnarp är ett förhållandevis långsmalt samhälle som till den större delen består av villabebyggelse. Det finns en busshållplats i direkt anslutning till Barnarpsskolan. Nya områden bebyggs, samhället växer och därmed även elevunderlaget. Läsåret 2017/2018 beräknas Barnarpsskolan omfatta närmare 370 elever fördelade från förskoleklass till årskurs 6. Här finns en hjärtlig och välkomnande atmosfär! Inom Barnarps skolområde är vårt mål att tillsammans skapa de bästa förutsättningar för den individuella elevens lärande.

Arbetsuppgifter
Klasslärartjänst med undervisning i åk 6. Du är väl förtrogen med läroplanen, LGR 11, och arbetar med självklarhet som tjänsteman enligt de direktiv som styr kommunal skola. I första hand söker vi dig som har behörighet att undervisa i matematik, NO och SO upp till årskurs 6. Datorer och annan IT-utrustning känner du dig helt bekväm att arbeta med. I ditt klassrum har du den senaste versionen av interaktiv skärm; Clever touch. Som lärare använder du dig av Jönköpings kommuns lärplattform Vklass för enkel kommunikation med vårdnadshavare och det är även så du tar del av skolans interna kommunikation och dokument.

Kompetenskrav
Lärarexamen och legitimation i att undervisa till åk 6. Du är trygg i din roll som lärare och de arbetsuppgifter som ingår i uppdraget. Du är en engagerad ledare och bemöter varje elev utifrån dennes behov och ser möjligheter före svårigheter. Vi ser gärna att du har kunskaper om och erfarenhet av barn i behov av särskilt stöd. Vi ser det som en förutsättning för tjänsten att du har lätt för att samarbeta i arbetslag där olika yrkeskompetenser ingår men att det även är självklart för dig att arbeta självständigt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Gärna behörighet även i bild.

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Upplysningar
Eva Engström, rektor, 036-103908
Christian Syversen, bitr. rektor, 036-103911
Anneli Liliekvist, Lärarförbundet, 036-103862, 072-5709067
Marcus Östklint, Lärarförbundet 036-103907

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.