search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare inriktning fritidshem

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsBarnarpsskolan
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2017-10-22
Referensnr17-60-0290
Publicerad2017-08-25
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Barnarpsskolan
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2017-10-22
Referensnr
17-60-0290
Publicerad
2017-08-25

Arbetsplatsbeskrivning
Barnarpsskolan är en trygg och gemytlig F-6 skola söder om Jönköping. Med bara drygt tio minuters bilresa söderut från Jönköpings centrum tar du dig till Barnarp. Barnarp är ett förhållandevis långsmalt samhälle vars centrala del till större delen består av villabebyggelse. Nya områden bebyggs, samhället växer och därmed även elevunderlaget. Barnarpsskolan omfattar 364 elever och elevantalet väntas öka under kommande år.

Här finns en hjärtlig och välkomnande atmosfär! Inom Barnarps skolområde arbetar vi målfokuserat och strävar alltid mot en ökad skolutveckling. Har du rätt moderna tänk för att passa in i vårt kvalitetsarbete?

Arbetsuppgifter
Du är väl förtrogen med läroplanen, LGR 11. Som lärare i fritidshemmet stimulerar du elevers utveckling och lärande samt erbjuder dem en meningsfull fritid. Du ser det som en självklarhet att anpassa verksamheten utifrån elevernas olika förutsättningar. Du är en engagerad ledare och bemöter varje elev utifrån dennes behov.

Kompetenskrav
Du är lärare med inriktning fritidshem eller fritidspedagog med lärarexamen. Vi ser gärna att du har kunskaper om och erfarenhet av barn i behov av särskilt stöd. Du har lätt för att samarbeta och samverka i ett arbetslag där olika yrkeskompetenser ingår.

Kunskaper om och erfarenhet av barn i behov av särskilt stöd är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Upplysningar
Eva Engström, rektor, 036-103908
Christian Syversen, bitr. rektor, 036-103911
Annelie Liliekvist, Lärarförbundet, 036-103862

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.