search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Specialistsjuksköterska / Sjuksköterska

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsHälso- och sjukvårdfunktionen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100% *
TillträdesdagEnl överenskommelse
Sista ansökningsdag2017-10-01
Referensnr17-71-0180
Publicerad2017-08-29
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Hälso- och sjukvårdfunktionen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100% *
Tillträdesdag
Enl överenskommelse
Sista ansökningsdag
2017-10-01
Referensnr
17-71-0180
Publicerad
2017-08-29

Vilka är vi?
Socialtjänsten i Jönköpings kommun är en sammanhållen förvaltning med ett tydligt fokus på de personer vi är till för. Vi gör skillnad för våra invånare!

Våra specialistsjuksköterskor/sjuksköterskor är samlade inom Hälso-och sjukvårdsfunktionen. Vi leds av funktionschef, områdeschefer och enhetschefer. Vi är uppdelade i 11 HS-team som arbetar tvärprofessionellt, vilket innebär att specialistsjuksköterska/sjuksköterska, undersköterska, arbetsterapeut, fysioterapeut/sjukgymnast samt rehabassistent har ett mycket nära samarbete. I 9 av de 11 teamen ansvarar vi för ett geografiskt område. De övriga 2 HS-teamen har specialinriktning med specifika målgrupper. Tillsammans är vi ca 450 medarbetare.

Vad gör vi?
Vi arbetar med hemsjukvård vilket innebär att vi utför hälso- och sjukvårdsinsatser i den enskildes hem oavsett boendeform. Vi utför både planerade och akuta hälso-och sjukvårdsinsatser i hemmet. Arbetet är självständigt, utvecklande och ansvarsfullt. Som specialistsjuksköterska/sjuksköterska gör du medicinska bedömningar, medicinska insatser och hanterar medicintekniska produkter. Specialistsjuksköterskan/sjuksköterskan ansvarar för läkemedelshantering, handleder och säkerställer en god kvalitet i omvårdnaden. Palliativ vård är också en del av arbetet. Vi är med och bidrar i kvalitets-och utvecklingsarbete, såväl i egna teamet som övergripande i funktionen och inom socialtjänsten. Sist men absolut inte minst består vårt arbete av mycket kontakter och samverkan med andra, där vår roll ofta är att vara spindeln i nätet.

Vi erbjuder
• Ett spännande, värdefullt, roligt och omväxlande arbete!
• En stark gruppkänsla med engagerade kollegor
• Deltagande i utvecklingsarbete och professionsnätverk
• Nära samarbete med andra yrkeskategorier
• Flexibel arbetstid
• Möjlighet till vidareutbildning

Jönköpings kommuner erbjuder våra anställda gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar, semesterväxling samt rabatt på Jönköpings länstrafiks årskort.

Vi söker dig
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet i yrket, gärna specialistutbildning med inriktning distriktssköterska eller vård av äldre. Vi söker dig som tar ansvar för din uppgift och som kan planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har empatisk förmåga och lätt för att samarbeta med andra. Som person är du trygg och stabil med god förmåga att anpassa dig till förändringar. Tillsammans kommer vi överens om ett lämpligt introduktionsprogram och handledare finns på respektive team. Körkort krävs.

Övrigt
Urval sker löpande.
Rekrytering till flera Hälso-och sjukvårdsteam kan bli aktuellt under processen.
*ange önskan tjänstgöringsgrad i din ansökan.

Upplysningar
Ann-Christin Roos Enhetschef, Tfn: 036-107623
Åsa Jansson Enhetschef, Tfn: 036-102074
Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc


Välkommen med din ansökan!

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.