search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Förskollärare

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsFlahults fo Slättens förskola
AnställningsformTillsvidareanställning
Omfattning100 %
TillträdesdagSnarast eller enligt ö.k.
Sista ansökningsdag2017-10-01
Referensnr17-60-0515
Publicerad2017-08-29
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Flahults fo Slättens förskola
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
Snarast eller enligt ö.k.
Sista ansökningsdag
2017-10-01
Referensnr
17-60-0515
Publicerad
2017-08-29

Arbetsplatsbeskrivning
Slättens förskola är en av två förskolor som tillhör Flahults förskoleområde. Slättens förskola ligger centralt i Norrahammar tillsammans med Slättenskolan F-5. Förskolan har tre avdelningar med sammanlagt ca 50 barn. På Slättens förskola vill vi erbjuda en trygg miljö som samtidigt utmanar och lockar till lek och aktivitet. Dessutom kännetecknas Slättens förskolas verksamhet av trygghet för barn och föräldrar. Vi arbetar också med hållbar utveckling och Grön Flagg.

Slättens förskola är en övningsförskola och detta innebär att vi har ett nära samarbete med HLK och tar emot studenter därifrån. Besök gärna vår hemsida och läs mer om hur vi arbetar på Slättens förskola, www.jonkoping.se/slattensforskola.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta på vår småbarnsavdelning Solen med barn i åldrarna 1-3 år. Du ska tillsammans med övriga pedagoger i arbetslaget utveckla och driva den pedagogiska verksamheten i enlighet med vår läroplan.

Kompetenskrav
Du är legitimerad förskollärare och har grundläggande IT-kunskaper. Vi söker dig som är tydlig ledare och som tar tillvara barnens kreativitet och förmågor. Du har lätt för att samarbeta och genomför verksamheten efter gällande styrdokument.

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Upplysningar
Förskolechef Cristin Forsgren 036/103703 mobil 0722116219
Lärarförbundet Gun Dahlström 036/103737Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.