search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Vårdare Stensholms Gruppbostad

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsFunktionshinderomsorgen, Stensholms Gruppbostad
AnställningsformTillsvidare
Omfattning80 %
TillträdesdagSnarast, enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2017-09-21
Referensnr17-70-0199
Publicerad2017-08-30
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Funktionshinderomsorgen, Stensholms Gruppbostad
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
80 %
Tillträdesdag
Snarast, enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2017-09-21
Referensnr
17-70-0199
Publicerad
2017-08-30

Arbetsplatsbeskrivning
Stensholms gruppbostad är beläget på höjderna i Huskvarna, här bor det fem personer med utvecklingsstörning samt psykiska pålagringar och autism. Här är vi ett arbetslag på tolv personer som arbetar för att göra skillnad för de boende.

Vad innebär tjänsten?
Arbetsuppgifterna består i att ge personlig omvårdnad, stimulering och service utifrån medborgarnas personliga integritet och enskilda behov. Medborgarnas behov är utgångspunkten och vi arbetar personcentrerat och utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt samt omvårdnadsbehov. Arbetet syftar till att ge den enskilde ett så innehållsrikt liv som möjligt. Vi arbetar med enskilda aktiviteter utifrån behov och förmågor. Vi har tillgång till en buss och utför aktiviteter så som utflykter med mycket utomhusvistelse och långpromenader. Vi arbetar utifrån kontaktmanaskap och dokumentation är ett naturligt inslag i arbetet.

Vem söker vi?
Du som söker har utbildning från Vård- och omsorgsprogrammet, Barn- och fritidsprogrammet eller motsvarande. Arbetet kräver att du har en lugn och trygg personlighet samt har en god förmåga att kommunicera och tolka behov. Det är även viktigt att du har god förmåga att planera och strukturera ditt arbete och ta eget ansvar.

Övrigt
Schemalagd arbetstid dag, kväll och helg. På enheten finns vaken natt. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 80% och kan kombineras med verksamhetsnära pool i egen och andra verksamheter. Körkort är ett krav. Provanställning tillämpas. Vi arbetar med löpande urval så du är välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysningar
Anne Johansson, enhetschef, 036-107377
Lisa Göthberg, Kommunal 036-103445

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.