search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska till Gjutarens äldreboende

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsSocialförvaltningen, äldreomsorgen, Gjutarens äldreboende
AnställningsformTillsvidare
Omfattning50-100%
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2017-09-21
Referensnr17-71-0181
Publicerad2017-08-30
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Socialförvaltningen, äldreomsorgen, Gjutarens äldreboende
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
50-100%
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2017-09-21
Referensnr
17-71-0181
Publicerad
2017-08-30

Vilka är vi?
Gjutarens äldreboende är ett äldreboende med hemtjänstinsatser. Det ligger centralt beläget i Norrahammar med bra bussförbindelser. Gjutaren består av 41 lägenheter och är uppdelat på två enheter. Det finns ett nära samarbete med olika yrkesprofessioner och personalen arbetar efter ett fastställt schema med dag/kvälls/helgtjänstgöring.

Vad gör vi?
Hos oss arbetar vi med alla förekommande arbetsuppgifter på äldreboende. Arbetsuppgifterna består av att ge individuellt anpassad personlig vård och omsorg samt erbjuda social stimulans. Vi lägger stor vikt vid de boendes integritet och arbetar utifrån den nationella värdegrunden med att hela tiden ha individen i fokus. I vårt arbete ingår även ett aktivt kontaktmannaskap, genomförandeplaner och social dokumentation.

Vem söker vi?
- Du har läst omvårdnadsprogrammet eller motsvarande.
- Du är flexibel, har lätt för att samarbeta och kan självständigt planera och utföra ditt arbete.
- Du har ett värdegrundsbetonat synsätt som genomsyrar allt i ditt arbete.
- Du har ett intresse för att utvecklas i arbetet och är delaktig i vårt förbättringsarbete.

Stor vikt läggs vid din personliga lämplighet och mognad.

Vad erbjuder vi?
- Subventionerad friskvård bland annat genom gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.

Övrigt
Det är flera tjänster som ska tillsättas, tillsvidare, vikariat i varierande tjänstgöringsgrad och dag som natt. Ange önskad tjänstgöringsgrad och önskad anställningsform i din ansökan. Löpande urval tillämpas så välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysningar
Enhetschef Stina Thunberg tel: 036-10 20 54
Kommunal: Birgitta Hellberg Tel:036-10 37 01


Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.