search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterskor till Tabergsdalens hemtjänst

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsSocialförvaltningen, äldreomsorgen, hemtjänst
AnställningsformTillsvidare
OmfattningEnligt överenskommelse
TillträdesdagEnigt överenskommelse
Sista ansökningsdag2017-09-21
Referensnr17-71-0182
Publicerad2017-08-31
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Socialförvaltningen, äldreomsorgen, hemtjänst
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
Enligt överenskommelse
Tillträdesdag
Enigt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2017-09-21
Referensnr
17-71-0182
Publicerad
2017-08-31

Vilka är vi?
Tabergsdalens hemtjänst har sin lokal belägen i Folkets Hus i Norrahammar. Personalgrupperna består idag av 20 medarbetare som ansvarar för personlig omvårdnad och service i kundens hem.
Du kommer ingå i en arbetsgrupp som består av erfarna och engagerade medarbetare som brinner för att ge god vård och omsorg till sina kunder. För dig som inte tidigare har någon erfarenhet av att arbeta med hemtjänst så kommer du att ha tillgång till många kunniga medarbetare och en stöttande arbetsanda.

Arbetsuppgifter
Att arbeta inom hemtjänsten innebär att man med utgångspunkt från individuella genomförandeplaner och kontaktmannaskap utför vård, omsorg och serviceinsatser i kundens hem. Vårt arbete utgår från individens behov och önskemål och våra insatser skall präglas av synsättet att individens egna resurser och styrkor skall tillvaratas. Du kommer arbeta i en arbetsgrupp och ta ansvar för egna kunder utifrån ett tydligt kontaktmannaskap. Kontaktmannaskap innebär att du har ett helhetsansvar för din kund och att du tillsammans med kunden upprättar genomförandeplan för hur insatserna ska utföras utifrån från kundens önskemål och behov. Du är också tillsammans med dina kollegor delaktig i verksamhetens utveckling och förbättringsarbete.

Kompetenskrav
- Du är utbildad undersköterska
- Du är flexibel, ansvarsfull och arbetar både självständigt och tillsammans med kollegor i arbetslaget.
- Du har en positiv och problemlösande inställning. Du stimuleras av att arbeta med förbättringsarbete och på så sätt bidrar du till att utveckla verksamheten.
- Du stimuleras av att arbetet är omväxlande då vi arbetar med människor och människors behov vilket innebär en ständigt föränderlig verksamhet.
- Du har B-körkort.

Övrigt
Det är ett flertal tjänster som ska tillsättas, både tillsvidare och vikariat med varierande tjänstgöringsgrad, ange vilket du är intresserad av.. I dagsläget är arbetstiderna förlagda till dagtid, kväll och var tredje helg. Tillträdesdag enligt överenskommelse. Löpande urval kommer att tillämpas så välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysningar
Karin Malmström, enhetschef, 036-10 68 40

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.