search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Socionom, socialpedagog, skötare till Lovisagatans gruppbostad

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsFunkrionshinderomsorgen, Lovisagatans Gruppbostad
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
TillträdesdagEnl. överenskommelse
Sista ansökningsdag2017-09-24
Referensnr17-70-0206
Publicerad2017-09-01
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Funkrionshinderomsorgen, Lovisagatans Gruppbostad
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
Enl. överenskommelse
Sista ansökningsdag
2017-09-24
Referensnr
17-70-0206
Publicerad
2017-09-01

Arbetsplatsen
Lovisagatan har idag 10 boende som är fördelade i två hyresfastigheter med fem lägenheter i varje hus och med en liten gård emellan. Målgruppen är psykiskt funktionshindrade. Personalgruppen består av totalt 10 skötare och arbetsterapeuter. I tjänsten förekommer även boendestödsinsats i enskilt hem under helgtid (fyra helger av tio).

Arbetsuppgifter
Vi arbetar utifrån det beslut den enskilde har enligt Socialtjänstlagen eller Lagen om särskilt stöd och service. Du tillsammans med dina kollegor ansvarar för att de boende på Lovisagatan får stöd och hjälp utifrån de behov som framkommit i en genomförandeplan. Vi utgår från att de boende ska få leva ett så självständigt liv som möjligt utifrån var och ens behov och förutsättningar. Som medarbetare förväntas du vara delaktig och bidra för verksamhetens utveckling och förbättring.

Kompetenskrav
Vi söker dig som är socionom, socialpedagog, skötare eller som har annan likvärdig utbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete och att du arbetat med dokumentation och genomförandeplaner. Du är en stabil och trygg person med förmåga att anpassa dig till olika situationer och ändrade omständigheter. Du är initiativtagande och har ett gott bemötande.

Vi erbjuder
• En stimulerande arbetsplats med ständiga förbättringar i fokus.
• Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
• Rabatt på träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.

Övrigt
Schemalagd arbetstid med tjänstgöring dag, kväll, helg och sovande jour.
Urval och intervjuer sker löpande.

Upplysningar
Enhetschef Roger Vilonius, tel: 036-106018
Facklig representant; http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.