search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

systemadministratör

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsBarn- och elevhälsoenheten
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100
Tillträdesdagenl överenskommelse
Sista ansökningsdag2017-09-21
Referensnr17-60-0554
Publicerad2017-09-04
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Barn- och elevhälsoenheten
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100
Tillträdesdag
enl överenskommelse
Sista ansökningsdag
2017-09-21
Referensnr
17-60-0554
Publicerad
2017-09-04

Arbetsplatsbeskrivning
Jönköping är en tillväxtkommun som med sina dryga 135 000 invånare är en av Sveriges tio största kommuner. Staden ligger mycket vackert kring Vätterns södra spets och här blomstrar handel, högskola, kultur och föreningsliv. Utbildningsförvaltningen är kommunens största förvaltning med ca 5500 anställda och ett 60-tal utbildningsenheter inom förskola, grund- och särskola samt fyra ungdomsgymnasier.
Elevhälsan i Jönköpings kommun dokumenterar i PMO. Nu utökar vi även dokumentationen till elevakten.

Arbetsuppgifter
Vi behöver en systemadministratör för hela PMO-systemet. Du ska förvalta och vidareutveckla befintligt system.
Du ska kunna hjälpa alla professioner i elevhälsan att utveckla sin dokumentation, detta innebär att du samordnar, handleder, utbildar och är ett användarstöd till elevhälsans olika professioner och till skolledarna.
Att arbeta som systemadministratör innebär också att du ska delta i utveckling och implementering av systemets olika delar.
Du har din placering på utbildningsförvaltningens barn- och elevhälsoenhet som är en central stödfunktion för både elevhälsan och förskola och skola.
Som person är du förtroendeingivande och ansvarstagande. Det krävs att du är självgående och har förmågan att strukturera och planera ditt arbete.

Kompetenskrav
Du ska ha erfarenhet av elevhälsoarbete och är någon av de professioner som ingår i det arbetet. Du tycker om problemlösning. Vidare trivs du med att ha kontakt med olika professioner inom elevhälsan och brinner för att hitta och driva förbättring och utveckling.

Övrigt
Grundläggande IT-kompetens är ett krav.

Upplysningar
Chef, Susanne Törnvall 036–102950
Skolsköterska med medicinskt ledningsansvar,
Johanna Falck 036–106734
Vårdförbundet, Maja Sokolowska
Akademikerförbundet SSR, Markus Görs 036–107381
Lärarförbundet, Britt-Louise Gustafsson 036-106113

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.