search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

HR-konsult 2 stycken

#LI-priority
FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsStadshuset
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
TillträdesdagEnl. överenskommelse
Sista ansökningsdag2017-10-04
Referensnr17-60-0562
Publicerad2017-09-04
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Stadshuset
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
Enl. överenskommelse
Sista ansökningsdag
2017-10-04
Referensnr
17-60-0562
Publicerad
2017-09-04


Vi söker två HR-konsulter som ska arbeta direkt mot utbildningsförvaltningens chefer. Är du en av dem?

Vi är...
... utbildningsförvaltningens HR-enhet bestående av tjugo medarbetare som bistår förvaltningens chefer, i huvudsak rektorer och förskolechefer, i deras arbetsgivaransvar. Vi vägleder chefer såväl operativt som strategiskt inom områdena kompetensförsörjning, arbetsrätt, arbetsmiljö och lönebildning.

Att vara HR-konsult hos oss…
... är ett omväxlande och spännande uppdrag! Som konsult är du bollplank för chefer i frågor såsom t.ex. rekrytering, rehabilitering samt lagar och avtal. Du bidrar med HR-perspektivet till att verksamheten når sina mål och samtidigt lever upp till kommunens värdegrund och personalpolitik.
Anledningen till att vi söker HR-konsulter är att efter årsskiftet går en medarbetare i pension och utöver det behöver enheten förstärkas med ytterligare en person. Framöver kommer varje HR-konsult förutom tilldelade verksamhetsområden också få ta ansvar för ett fokusområde.

Vi söker dig…
… som har en akademisk examen inom HR och några års erfarenhet av HR-arbete. Det är också meriterande om du har arbetat inom offentlig sektor.

Du:
– är resultatinriktad och vill se saker hända
– skapar förtroende och goda relationer genom ett professionellt och gott bemötande
– har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift
– håller dig uppdaterad inom HR-området genom omvärldsbevakning och kompetensutveckling

Vi erbjuder:
– en positiv och stöttande arbetsplats där vi tillsammans arbetar för att nå bästa resultat
– en spännande verksamhet med möjlighet till personlig utveckling inom HR-området
– generösa möjligheter till kompetensutveckling

Upplysningar
Christina Hvirf, HR-strateg/chef tfn 036-10 63 76
Fackliga representanter når du via länk nedan.

Länk: Fackliga representanter

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.