search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare idrott och hälsa åk 1-6

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsHakarps skolområde
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2017-12-04
Sista ansökningsdag2017-09-13
Referensnr17-60-0568
Publicerad2017-09-06
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Hakarps skolområde
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2017-12-04
Sista ansökningsdag
2017-09-13
Referensnr
17-60-0568
Publicerad
2017-09-06

Arbetsplatsbeskrivning
Hakarps skolområde ligger på Huskvarnas höjder i natursköna områden och består av tre skolor: Egnahemsskolan (F-3), Nordskogens skola (F-3) och Stensholmsskolan (F-6) och vi har ca 680 elever som går på våra skolor. All personal inom Hakarps skolområde arbetar målfokuserat och strävar därmed alltid mot en ökad måluppfyllelse. Hakarps skolområde kännetecknas av en väldigt engagerad och väldigt duktig personal som gör ett fantastiskt arbete för och med våra elever.

Arbetsuppgifter
Är du en engagerad och kunnig idrottslärare som vill utveckla undervisningen tillsammans med kollegor? Vi söker dig som är legitimerad lärare i idrott och hälsa. Du kommer att undervisa i idrott i årskurserna 1-6 på Stensholmsskolan.

Kompetenskrav
Legitimerad lärare i idrott och hälsa för åk 1-6. Du har ett gott ledarskap och en god förmåga att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Att utveckla rörelseglädje och bidra till ökad fysisk aktivitet på skolan som helhet är något du brinner för. Grundläggande IT-kompetens är positivt och du gillar även digitalt lärande då kommande läsårs kompetensutveckling handlar om detta.

Övrigt
Vi tar in för intervju löpande. Välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Rektor Tina Djärf, 036-102588, tina.djarf@jonkoping.se
Bitr. rektor Andreas Odén, 036-106906 andreas.oden@jonkoping.se
Facklinga organisationer, Läs mer

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.