search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Klasslärare åk 4

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsTenhults skolområde
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdagenligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2017-09-20
Referensnr17-60-0566
Publicerad2017-09-06
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Tenhults skolområde
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2017-09-20
Referensnr
17-60-0566
Publicerad
2017-09-06

Arbetsplatsbeskrivning
Tenhultsskolan är en F-6-skola i Tenhults tätort, ca en mil söder om Jönköping. Skolan ligger nära järnvägsstationen, vilket medför mycket goda kommunikationer med tåg och buss. Skolan har hög måluppfyllelse, trygga elever, goda förutsättningar samt engagerad och kompetent personal.

Arbetsuppgifter
Vi söker en klasslärare i åk 4, som vill vara en del av ett arbetslag med hög flexibilitet och stort engagemang för elevernas utveckling och lärande. Du bidrar till ett arbetsklimat som präglas av "vi-känsla". Tjänsten innefattar delat klasslärarskap och undervisning i åk 4 i ämnena ma/no.

Kompetenskrav
Grundskollärare med lärarlegitimation ma/no.
Vi förväntar oss att du har god förmåga att skapa relationer med elever, vårdnadshavare och personal. Din förmåga att intressera, entusiasmera och engagera värderar vi högt liksom din förmåga att samarbeta och vara flexibel. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Under läsåret kommer vi genomföra en stor satsning på att bli en mer tillgänglig och digitaliserad skola. Kompetensutveckling kommer ges utifrån individuella och gemensamma utvecklingsområden. Vi värdesätter kollegialt lärande och samsyn.

Tillträde till tjänsten sker efter överenskommelse helst senast terminsstart vt-18.

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Upplysningar
Maria Aspegren, rektor 036/103039
Carin Artursson, bitr.rektor 036/103068
Fredrik Löf, Lärarförbundet 036/106417


Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.