search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Förskollärare, 2 tjänster

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsTenhults förskoleområde
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
Tillträdesdag2017-11-01
Sista ansökningsdag2017-09-20
Referensnr17-60-0563
Publicerad2017-09-06
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Tenhults förskoleområde
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
2017-11-01
Sista ansökningsdag
2017-09-20
Referensnr
17-60-0563
Publicerad
2017-09-06

Arbetsplatsbeskrivning
Tenhults förskoleområde har 7 enheter och 20 avdelningar och ligger nära skog och natur. Enheten arbetar med hållbar framtid.
Samhället växer och är inne i en generationsväxling därav byggs det nya förskolor. Du tar dig lätt till Tenhult med tåg och buss.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare. Som förskollärare har du huvudansvar för den pedagogiska verksamheten och att undervisning och utbildning ske enligt förskolans styrdokument. Du ska tillsammans med övriga i arbetslaget stimulera barns utveckling och lärande samt erbjuda barnen en trygg omsorg. Verksamheten utgår från en helhetssyn på barnet och barnets behov och utformas så att omsorg, utveckling och lärande bildar en helhet. Förskolan ska förbereda barnen för fortsatt utbildning. Arbetslaget fördelar förekommande arbetsuppgifter inom laget och utifrån respektive profession. Planering, uppföljning och utvärdering sker utifrån intentionerna i förskolans styrdokument. Med utgångspunkt i arbetslagets pedagogiska dokumentation, genomförs ett systematiskt kvalitetsarbete.

Kompetenskrav
Legitimerad förskollärare. Goda kunskaper i IKT

Övrigt
Du bidrar till ett positivt arbetsklimat, har en mycket god samarbetsförmåga och ett stort engagemang i ditt arbete som förskollärare. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Upplysningar
Sinikka Sandberg förskolechef 036-103035
Sara Jonsson bitr förskolechef 036-103483
Barbro Smedberg Lärarförbundet 036-103072
Anneli Johansson Lärarförbundet 036-103064

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.