search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Resurslärare/1-7 lärare

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsTalavidskolan So
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2017-10-01
Referensnr17-60-0569
Publicerad2017-09-07
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Talavidskolan So
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2017-10-01
Referensnr
17-60-0569
Publicerad
2017-09-07

Arbetsplatsbeskrivning
Talavidskolan F-6 ligger mitt i centrala delen av Jönköping med närhet till natur, stadsliv och direkt anslutning till Vättern Skolan har i dagsläget 410 elever och 5 fritidshem.
På Talavidskolan månar vi om att alla ska trivas och göra sitt bästa efter egen förmåga.

Arbetsuppgifter
Du kommer att tillsammans med klassläraren planera undervisningen samt följa upp och utvärdera resultat. Du kommer att jobba med elever enskilt eller i mindre grupp och anpassa efter behov. Arbetet innebär även att du samverkar med arbetslagen, elevhälsoteam och vårdnadshavare, medverkar på elevhälsomöten och i utvecklingssamtal. Du strukturerar och planerar verksamheten tydligt utifrån de elever som deltar.

Kompetenskrav
Behörig lärare för undervisning på lågstadiet/ mellanstadiet alternativt 1-7 lärare. Du är lösningsfokuserad och har ett tydligt ledarskap i din roll. Du tycker det är viktigt med en rak och öppen kommunikation och jobbar för ett gott samarbete i kollegiet. Att dela med sig av kunskap och erfarenhet är en självklarhet för dig. Specialpedagogisk kompetens och erfarenhet är meriterande samt behörighet i SVA.
Som person är du duktig på att arbeta med andra människor och har en god förmåga att på ett konstruktivt sätt kommunicera med andra människor. Du har en positiv inställning och ser varje elevs styrkor och möjligheter. Du trivs med att samarbeta med dina kollegor när det gäller planering och utveckling av verksamheten samtidigt som du kan arbeta självständigt.

Övrigt
Vi fäster stor vikt vid tydligt ledarskap och samarbetsförmåga. Du förväntas ha god vana att dokumentera och hantera moderna IKT-verktyg och grundläggande IT-kompetens.

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Upplysningar
Åse Norman, rektor 036 103922
Andreas Swenlert bitr rektor 036 10811
Sofie Ring, Lärarnas riksförbund 036 106160
Mats Edvardsson Lärarförbundet 036 107485

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.