search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Ramsaygårdens specialboende söker undersköterskor till pooltjänster

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsSocialförvaltningen, äldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
TillträdesdagSnarast enl överenskommelse
Sista ansökningsdag2017-10-02
Referensnr17-71-0186
Publicerad2017-09-08
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Socialförvaltningen, äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
Snarast enl överenskommelse
Sista ansökningsdag
2017-10-02
Referensnr
17-71-0186
Publicerad
2017-09-08

Arbetsplatsen
Ramsaygården är belägen ca fem kilometer norr om centrala Jönköping på Vilhelmsro. Ramsaygården består av fyra enheter vilka består av tio lägenheter vardera, 40 totalt. Det är ett boende för personer med svår kognitiv svikt, svåra beteenden och svåra symptom. Då Ramsaygården är ett specialboende så har vi något högre bemanning än andra vanliga särskilda boenden och vanliga demensboenden.

Vi söker nu undersköterskor som trivs med att arbeta flexibelt och trivs med ett arbete som är ständigt föränderligt där kreativitet och trygghet i sig själv är av största vikt.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består bland annat av att ge individuellt anpassad och personlig vård och omsorg samt social stimulans. Du lägger stor vikt vid personernas integritet och arbetar utifrån den nationella värdegrunden med att hela tiden ha individen i fokus. Vi arbetar med ett aktivt kontaktmannaskap. I arbetet ingår även social dokumentation och aktivt arbete med genomförandeplaner.

Vi söker dig
Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Vi ser gärna att du har erfarenhet av demensvård och ett genuint intresse för demensvården, hos oss får du erfarenheter och kompetens inom området som är svårt att få någonannastans.

Finner du trygghet i dagar som ser likadana ut och där allt går på rutin så är detta inte jobbet för dig. Här behöver du vara flexibel och ha lätt för att samarbeta med andra. Du tar ansvar och strukturerar ditt arbete. Du tar egna initiativ och kommer med idéer som kan omsättas i praktiken och leder till resultat.

Vi erbjuder
På Ramsaygården arbetar vi med ett tydligt personalinflytande. Vi tror att en verksamhet utvecklas genom en dialog mellan chef och personal. Du väljer själv sysselsättningsgrad (heltid erbjuds alltid) och har möjlighet att gå upp och ner i procent så som det passar dig i olika skeden i livet. Enligt medarbetarundersökning 2016 var personalen på Ramsaygården nöjdast av all personal inom äldreomsorgen i Jönköpings kommun.

Jönköpings kommun erbjuder alla anställda gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar och rabatt på länstrafikens årskort.

Övrigt
Urval och intervjuer sker löpande.
Arbetstiden är dagtid, kvällar och helger.

Upplysningar
Enhetschef Jonas Arvidsson, 036-102694 alt. jonas.arvidsson1@jonkoping.se
Enhetschef Carin Alm, 036-107510 alt. carin.alm@jonkoping.se
Fackliga representanter, se: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.