search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Rektor för Sanda Gymnasiesärskola och Sanda Grundsärskola

#LI-priority
FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsSanda Utbildningscentrum
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2018-02-01
Sista ansökningsdag2017-10-02
Referensnr17-61-0128
Publicerad2017-09-08
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Sanda Utbildningscentrum
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2018-02-01
Sista ansökningsdag
2017-10-02
Referensnr
17-61-0128
Publicerad
2017-09-08

Vill du bli vår nya kollega på Sanda Utbildningscentrum och vara en del av en engagerad och professionell personalstyrka som med glädje antar utmaningar och skapar förutsättningar för våra elevers utveckling?

Vilka är vi?
Sanda Utbildningscentrum i Huskvarna består av fyra olika skolformer; Sandagymnasiet, Sanda Gymnasiesärskola, Sanda Grundsärskola, Sanda Idrottshögstadium och Sanda Idrottscentrum. Skolan har ca 1390 elever och ca 210 personal där våra gemensamma ledord är Engagemang, Glädje, Professionalitet och Utmaning.

Skolans stora profil är att eleverna kombinerar studier med idrott på alla nivåer. Detta innebär att vi har ett brett perspektiv kring definitionen av idrott då det ska omfatta fyra olika skolformer.

Vad gör vi?
Sanda Utbildningscentrum är ledande på att kombinera studier och idrott på alla nivåer oavsett skolform. Detta för att på bästa sätt förbereda eleverna inför framtiden.

Vem söker vi?
Vi söker dig som vill anta utmaningen som rektor för Sanda Gymnasiesärskola och Sanda Grundsärskola. Du ska vara en tydlig ledare som har en god förmåga att möta människor och skapa förtroende, motivation och arbetsglädje. Du är väl förtrogen med särskolans styrdokument med erfarenhet av utvecklingsarbete. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet vilket innebär att du är en engagerad, kreativ och driven ledare med en förmåga att stimulera pedagogiskt utvecklingsarbete. Du har ett tydligt fokus på uppdraget och har en god kommunikationsförmåga.
I dialog med övergripande chef kommer du också ha skolövergripande ansvarsområden. Du ingår i Sanda Utbildningscentrums ledningsgrupp och rapporterar direkt till gymnasie-/grundskolechef.

Kompetenskrav?
- du har relevant akademisk utbildning
- det är en fördel om du har genomgått den statliga rektorsutbildningen
- du har en god samarbets- och kommunikationsförmåga
- du är en utvecklingsinriktad person som vill vara aktiv i den fortsatta utvecklingen av Sanda Utbildningscentrum
- du har erfarenhet av skolans övergripande uppdrag och styrdokument
- du ser IKT-verktyg som självklara i det pedagogiska arbetet
- du är en tydlig och positiv företrädare för Sanda Utbildningscentrum

Övriga frågor?
Se www.sandauc.se

Vid frågor kontakta:
Arbetsgivarrepresentanter
Marie Protiwa, Chef Utbildning och arbetsmarknad
Ulf Andersson, Gymnasie-/grundskolechef Sanda Utbildningscentrum: ulf.andersson1@jonkoping.se

Våra fackliga representanter når du via nedanstående länk.

Länk: Fackliga företrädare

Rekrytering och urval kan komma att ske fortlöpande under annonseringstiden, sök redan idag!

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.