search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska gärna med teckenspråkskompetens

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsKristinedals äldreboende
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%*
Tillträdesdagsnarats enl. överenskommelse
Sista ansökningsdag2017-10-01
Referensnr17-71-0187
Publicerad2017-09-08
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Kristinedals äldreboende
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%*
Tillträdesdag
snarats enl. överenskommelse
Sista ansökningsdag
2017-10-01
Referensnr
17-71-0187
Publicerad
2017-09-08

Arbetsplatsen
Kristinedals äldreboende är ett centralt beläget boende på väster i Jönköping med 60 lägenheter fördelade på 3 plan. 20 av lägenheterna är korttidsplatser, 20 av lägenheterna tillhör äldreboendet och 20 av lägenheterna tillhör demensboendet. Vi söker nu en ny medarbetare till demensenhet Lärkan.

Arbetsuppgifter
Alla förekommande arbetsuppgifter på äldreboende. Arbetsuppgifterna består bland annat av att ge individuellt anpassad och personlig vård och omsorg samt social stimulans. Du lägger stor vikt vid personernas integritet och arbetar utifrån den nationella värdegrunden med att hela tiden ha individen i fokus. Vi arbetar med ett aktivt kontaktmannaskap och ombudsroller. I arbetet ingår även social dokumentation och aktivt arbete med genomförandeplaner.

Kompetenskrav

Vi ser gärna att du har teckenspråkskompetens och att du har läst Omvårdnadsprogrammet eller motsvarande. Som person är du flexibel, har god samarbetsförmåga och kan självständigt planera och utföra ditt arbete. Vi förutsätter att du har ett värdegrundsbetonat synsätt som genomsyrar allt i ditt arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och personlig mognad.

Övrigt
*Ange önskad sysselsättningsgrad. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Jönköpings kommun erbjuder alla anställda gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar och rabatt på länstrafikens årskort.

Upplysningar
Enhetschef Milos Licina tel. 036 - 10 68 60.
Fackliga representanter, se http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.