search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Personliga assistenter

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsFunktionshinderomsorgen, arbete-assistans
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %*
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2017-10-08
Referensnr17-70-0211
Publicerad2017-09-08
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Funktionshinderomsorgen, arbete-assistans
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %*
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2017-10-08
Referensnr
17-70-0211
Publicerad
2017-09-08

Vill du ha ett utmanande och varierat arbete? Är du en person som är självständig och trivs med att jobba med människor? Då är personlig assistent jobbet för dig. Just nu söker vi nya medarbetare till olika medborgare.

Vad gör vi?
Runt omkring oss finns människor som av olika anledningar behöver stöd i det dagliga livet. Som personlig assistent kompenserar du för ett funktionshinder hos en medborgare så att han eller hon ska kunna leva ett så självständigt liv som möjligt. Vi arbetar utifrån medborgarens integritet och självbestämmanderätt.

Som personlig assistent arbetar du i medborgarens hem med personens egna resurser och behov som utgångspunkt. Det innebär att på olika sätt vara ett stöd i personens vardag så som personlig hygien, förflyttning och kommunikation. Det kan även innebära andra uppgifter som exempelvis träning, hushållsarbete och aktiviteter tillsammans med medborgaren. Du jobbar mestadels ensam och arbetet sker dag, kväll och journatt, både vardagar och helger.

Vem söker vi?
Vi ser gärna att du har en god samarbetsförmåga, är flexibel och empatisk. Personlig mognad värderar vi högt då det kan hjälpa dig att förstå situationer som medborgaren kan befinna sig i. Att du har förståelse för medborgarens integritet är av stor vikt. Eftersom det oftast innebär ensamarbete så är det viktigt att vara självgående. Stor vikt fästs vid personlig lämplighet. Har du vårdutbildning eller erfarenhet av liknande arbete är det meriterande.

Övrigt
*Ange önskan sysselsättningsgrad i din ansökan.
Urval och tillsättning sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Vi söker personal till flera olika medborgare, vid intervjun får du mer information kring våra olika uppdrag och har möjlighet att lämna egna önskemål.

Upplysningar
Enhetschef Kariin Kilenbeck, 036-10 51 46
Enhetschef Era Gerguri, 036-10 22 05
Fackliga företrädare, se http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.