search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Enhetschef

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsMogårdens äldreboende
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagSnarast
Sista ansökningsdag2017-09-24
Referensnr17-71-0160
Publicerad2017-09-11
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Mogårdens äldreboende
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Snarast
Sista ansökningsdag
2017-09-24
Referensnr
17-71-0160
Publicerad
2017-09-11

Vilka är vi?
Äldreomsorgen i Jönköpings kommun omsätter 1,1 miljard kronor och har 2300 tillsvidareanställda medarbetare med det gemensamma målet att erbjuda medborgarna ett brett utbud av vård och omsorg av hög kvalitet.

Mogården är ett äldreboende med hemtjänstbeslut med 32 lägenheter varav 2 lägenheter är korttidsplatser och ca 30 anställda inklusive timanställda. Mogården ligger i Bottnaryd ca 2.5 mil väster om centrala Jönköping. Personalen arbetar både på Mogården och inom hemtjänsten i Bottnaryd och landsbygd. Mogårdens personal är en väl inarbetad grupp som arbetar salutogent och hälsoinspirerande.

Vad innebär det att vara enhetschef?
Som enhetschef i äldreområde 1 ingår du i en chefsgrupp om 13 kompetenta chefer. Du har även ett nära samarbete med biståndshandläggare. Som enhetschef på Mogården arbetar du med delaktig personal och ditt ledarskap har en salutogen och hälsoinspirerande inriktning.

Till stöd har du processamordnare som planerar i TES. Administratör finns tillgänglig.

Som enhetschef ansvarar du för att planera, leda och driva din verksamhet för att genom dina medarbetare bidra till att våra boende ska leva ett värdigt liv och känna välbefinnande. Du är underställd områdeschefen och har verksamhets-, ekonomi-, personal- och arbetsmiljöansvar. Utvecklings- och förbättringsarbete ingår som en naturlig del i ditt ledaruppdrag och i ditt arbete har du stöd av PA-konsult och ekonom.

Vem söker vi?
• Du har en examen från högskola med relevans för socialtjänsten.
• Du har gärna några års erfarenhet av arbete i arbetsledande befattning inom social omsorg eller liknande.
• Du är resultatinriktad, initiativtagande och har en god förmåga att organisera och prioritera ditt arbete. Vi tror även att du är stabil, förtroendeingivande och har ett stort mått av personlig mognad.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vad erbjuder vi?
• Som ny chef i Jönköpings kommun kommer du att genomgå ett omfattande chefintroduktionsprogram och ges möjlighet till personlig vidareutveckling.
• Vi tillämpar flexibel arbetstid vilket innebär att du som chef, utifrån verksamhetens behov, själv kan välja din arbetstid inom vissa tidsramar.
• Vi är måna om att våra medarbetare ska må bra och vara friska, varför vi aktivt arbetar efter vår friskvårdspolicy samt erbjuder rabatter inom friskvårdsområdet.
• Vi tillämpar individuell lönesättning.

Övrigt
Rekrytering sker löpande.

Upplysningar
Barbro Lundeby, områdeschef. Tel. 036-10 68 23
Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.