search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska till funktionshinderomsorgen

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsSocialförvaltningen, funktionshinderomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning75-100%
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2017-10-10
Referensnr17-70-0212
Publicerad2017-09-12
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Socialförvaltningen, funktionshinderomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
75-100%
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2017-10-10
Referensnr
17-70-0212
Publicerad
2017-09-12

Nu söker vi dig som vill jobba som undersköterska inom någon av verksamheterna Servicebostad Kålgårdsgatan 7, Brunnsgatan 25 och gruppbostad Lasarettsgatan 5a

Vilka är vi och vad innebär tjänsten?
Verksamheterna har sina lokaler belägna centralt i Jönköping. Personalgrupperna består idag av mellan 7-13 medarbetare. I arbetsuppgifterna ingår att utifrån det individuella behovet stödja vid t.ex. personlig omvårdnad, hemmets skötsel, sociala- och fritidsaktiviteter. Medborgarnas behov är utgångspunkten och vi arbetar utifrån ett salutogent förhållningssätt så att medborgare ska uppleva sitt liv meningsfullt, hanterbart och begripligt. Vårt arbetet syftar till att ge medborgare känslan av sammanhang. Insatserna sker utifrån medborgarnas behov och fattade beslut.

Vem söker vi?
Du som söker är utbildad undersköterska, du är strukturerad, tar eget ansvar och har initiativförmåga. För att trivas hos oss är du också flexibel, ser möjligheter och arbetar lösningsfokuserat, arbetat ställer också krav på att du kan hantera flera saker samtidigt. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbetet som undersköterska men det är inte ett krav, vi fäster stor vikt vid dina personliga förmågor och egenskaper.

Vad erbjuder vi?
- Flera stimulerande arbetsplatser med ständiga förbättringar i fokus.
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.


Övrigt
Tjänsten är en tillsvidaretjänst med tillträde enligt överenskommelse. Arbetet är förlagt till dagtid, kvällstid, sovande jour natt, vardag som helg. Vi tillämpar löpande urval så du är välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysningar
Amela Johansson, enhetschef, 036- 10 74 30
Fackförbund kommunal, 036-10 57 14


Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.