search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska till Kärrhökens äldreboende

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsSocialförvaltningen, äldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning75%
TillträdesdagSnarast, enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2017-09-26
Referensnr17-71-0188
Publicerad2017-09-12
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Socialförvaltningen, äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
75%
Tillträdesdag
Snarast, enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2017-09-26
Referensnr
17-71-0188
Publicerad
2017-09-12

Vilka är vi och vad innebär tjänsten?
Kärrhöken är ett äldreboende med 48 lägenheter fördelade på sex enheter varav två demensenheter. Äldreboendet är beläget på Råslätt med bra bussförbindelser till centrala Jönköping. Det finns ett nära samarbete med olika yrkesprofessioner och vi arbetar efter ett fastställt schema dag/kväll/helgtjänstgöring.
Vårt främsta fokus är att erbjuda våra hyresgäster en säker och trygg vård med hög kvalitet. Vi har varje individ i fokus och arbetar med ett aktivt relationsskapande kontaktmannaskap och utifrån genomförandeplaner.

Vem söker vi?
Du som söker är utbildad undersköterska och vill vara med och utveckla och driva verksamheten framåt. Du är ansvarstagande och duktig på att planera och strukturera ditt arbete samt har en god framförhållning. Vidare är du flexibel och kan arbeta både självständigt och har lätt för att samarbeta i grupp. Du har en positiv inställning och ser det som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat. Dina egna kunskaper och erfarenheter delar du gärna med dig och du är öppen för att ta till dig och lära av andra.

Att arbeta med människor kräver förståelse och respekt för individens behov. Vi ser därför att du som söker har empati och förmåga att sätta dig in i hyresgästernas situation. Att du är engagerad, initiativrik och lyhörd samt har ett professionellt bemötande gentemot hyresgästerna. Stor vikt läggs vid dina personliga förmågor och egenskaper.

Vad erbjuder vi?
Som medarbetare på Kärrhökens äldreboende erbjuds du bland annat:
- En trivsam arbetsmiljö
- Regelbunden kompetensutveckling
- Sammanhållen arbetsgrupp

Som anställd i Jönköpings kommun erbjuds du bland annat:
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.
- Förmånscykel

Övrigt
Det är en tillsvidaretjänst som ska tillsättas med tjänstgöring enligt ett fastställt schema dag/kväll/helgtjänstgöring. Urval kommer att ske löpande så du är välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysningar
Johanna Sporrstedt-Lätt, enhetschef, 036-102396

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.