search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Kock till Rosengårdens kök

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsRosengårdens kök
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdagsnarast enl överenskommelse
Sista ansökningsdag2017-09-20
Referensnr17-71-0189
Publicerad2017-09-12
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Rosengårdens kök
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
snarast enl överenskommelse
Sista ansökningsdag
2017-09-20
Referensnr
17-71-0189
Publicerad
2017-09-12

Arbetsplatsen
Vill du vara med och utveckla Sveriges bästa äldreomsorg – välkommen till oss i Jönköping. Vi arbetar mot det gemensamma målet att erbjuda våra medborgare ett brett utbud av vård och omsorg av hög kvalitet. Mat och kosthållning är en av de viktigaste delarna i detta arbete.

Vi söker nu en kock till Rosengårdens kök i Rosenlund i Jönköping. I köket på Rosengården lagar vi ca 350 portioner middag till våra gäster, där en del bor hemma och beställer matkorg, andra äter på sin avdelning och en stor del kommer till vår restaurang. Vi lagar även kvällsmat till ca 150 medborgare. Arbetsgruppen består av 6 kockar och 4 ekonomibiträden som tillagar god och näringsriktig kost.

Arbetsuppgifter
Vanligt förekommande arbetsuppgifter som ingår i ett storkök; matlagning från grunden, specialkoster, salladsberedning, servering i vår restaurang, packning av matkorgar till hemtjänsten, städ, disk, arbeta i kostdataprogram (Matilda), beställningar via webb till våra huvudleverantörer samt egenkontrollmätningar.

Kompetenskrav
Vi söker dig som är utbildad kock och som har ett genuint intresse för matlagning. Har du erfarenhet från storkök eller restaurang är det meriterande. Du ska självständigt kunna utföra ditt arbete och ha förmåga att arbeta i ett högt tempo. Du har fokus på god kvalitet, lätt för att samarbeta med andra och du sätter våra gäster i centrum. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrigt
I våra kök jobbar vi med professionell matlagning på dagtid och med trygga anställningsvillkor.

Jönköpings kommun erbjuder alla anställda gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar och rabatt på länstrafikens årskort.

Välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Kostchef Carola Benitah, tel: 036-102832
Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.