search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Medarbetare till hemtjänsten Huskvarna Norr

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsSocialförvaltningen, äldreomsorgen, hemtjänst
AnställningsformTillsvidare
OmfattningEnligt överenskommelse
TillträdesdagSnarast, enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2017-09-27
Referensnr17-71-0190
Publicerad2017-09-13
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Socialförvaltningen, äldreomsorgen, hemtjänst
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
Enligt överenskommelse
Tillträdesdag
Snarast, enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2017-09-27
Referensnr
17-71-0190
Publicerad
2017-09-13

Vi söker nya medarbetare med körkort för tillsvidareanställning till hemtjänsten Huskvarna Norr.

Vad gör vi?
Vi utför omvårdnads- och servicearbete i kundens hem och vi utgår från varje individs förutsättningar, behov och önskemål. Vi arbetar strukturerat utifrån genomförandeplaner och arbetar med kontaktmannaskap. Genom ett salutogent synsätt stärker och stödjer vi individens egna förmågor. Du ingår i en arbetsgrupp där du är delaktig i och tar ansvar för verksamhetens utveckling och arbete med ständiga förbättringar och följer befintliga rutiner och riktlinjer.

Vi åker bil och cyklar till våra kunder. Tjänstgöring dag/kväll och helg.

Vilka är vi?
Hemtjänsten arbetar med utgångspunkt från Grännavägen och vårt arbetsområde är norra Huskvarna, Norrängen-Kaxholmen och Skärstad. På arbetsplatsen finns två hemtjänstgrupper, Huskvarna Norr och Huskvarna Centrum, med sammanlagt 35 medarbetare som samarbetar över gränserna. Arbete i andra hemtjänstgrupper i området kan förekomma.

Vem söker vi?
Du som söker har B-körkort och är främst utbildad undersköterska. Du har ett genuint intresse av att arbeta med människor, en positiv inställning till yrket och trivs med att ta ansvar. Du har förmåga att samarbeta och är omtänksam och empatisk gentemot de kunder du stöttar. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och mognad.

Vad erbjuder vi?
- Omväxlande och spännande arbete med möjlighet att göra skillnad för någon annan
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter
- Förmånscykel

Övrigt
Rekrytering kommer att ske löpande så du är välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysningar
Ulrika Lengqvist, enhetschef 036-10 60 94

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.