search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Förskollärare

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsNorra Mo förskole- och skolområde
AnställningsformTillsvidareanställning
Omfattning100 %
Tillträdesdag2017-10-01 eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2017-10-01
Referensnr17-60-0580
Publicerad2017-09-14
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Norra Mo förskole- och skolområde
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
2017-10-01 eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2017-10-01
Referensnr
17-60-0580
Publicerad
2017-09-14

Arbetsplatsbeskrivning
Norra Mo förskole- och skolområde omfattar förskole- och skolverksamhet i Ryd och Bottnaryd. Skolorna är naturskönt belägna med närhet till både skog och sjö i de västra delarna av Jönköping.
Hit har vi goda bussförbindelser med restid på endast en halvtimme från Jönköping.

Vi söker nu en förskollärare till förskolan i Bottnaryd.

Arbetsuppgifter
Som förskollärare hos oss får du delta aktivt i planeringen av verksamheten och vidareutveckla den tillsammans med dina kollegor. Vår målsättning är att så långt som möjligt utgå ifrån barnens idéer och behov kopplat till läroplanen. Arbetet innebär att stimulera barnens sociala kompetens, kamratrelationer och bidra till ett demokratiskt förhållningssätt.

Kompetenskrav
Legitimerad förskollärare. Grundläggande IT-kompetens är ett krav.
Du ska vara med och bidra till det positiva arbetsklimatet och visa ett stort engagemang i ditt arbete.

Övrigt
Bifoga gärna relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. https://digitaliseringsinitiativet.se/belastningsregistret

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Rektor tillika förskolechef Susanne Vikström tel. 036-102401
Bitr. rektor tillika förskolechef Thomas Wärn tel. 036-103029
Lärarförbundet, Marika Claar Wallerström 036-103507

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.