search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare 1-6

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsNorra Mo förskole- och skolområde
AnställningsformTillsvidareanställning
Omfattning100 %
Tillträdesdag2017-11-01 eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2017-10-01
Referensnr17-60-0581
Publicerad2017-09-14
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Norra Mo förskole- och skolområde
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
2017-11-01 eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2017-10-01
Referensnr
17-60-0581
Publicerad
2017-09-14

[Arbetsplatsbeskrivning

”På vår skola känner alla varandra och vi trivs med varandra” (elev åk 3)

Välkommen till oss i Norra Mo, vi är en naturskönt belägen enhet i de västra delarna av Jönköping. Vi söker nu en grundskollärare för åk 1-6. Vår enhet består av Ryds och Bottnaryds skolor med tillhörande fritidshem, Ryds fritidshem och Lindängens fritidshem. Vi har goda bussförbindelser med restid på endast en halvtimme ifrån Jönköping.

Arbetsuppgifter
Din uppgift blir, att tillsammans med kollegorna i arbetslaget planera, genomföra och följa upp verksamheten i nämnda åldersgrupp. Du utgår från uppdraget som det formuleras i skollag och läroplan, varför du förväntas ha god kännedom om innehållet i dessa skrifter. Du förväntas också bygga upp goda relationer med elever, kollegor, arbetsledning och vårdnadshavare.

Kompetenskrav
Vi söker dig som har grundskollärarexamen. Du har grundläggande IT-kompetens.
Du bidrar till ett positivt arbetsklimat och har ett stort engagemang i ditt arbete.

Övrigt
Bifoga gärna relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.
https://digitaliseringsinitiativet.se/belastningsregistret

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Rektor tillika förskolechef Susanne Vikström tel. 036-102401
Bitr. rektor tillika förskolechef Thomas Wärn tel. 036-103029
Lärarförbundet Sigrid Vemdal tel. 036-103516

Rekrytering och urval sker fortlöpande under annonseringstiden.

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.