search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Förskollärare

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsRosengårds förskola
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
Tillträdesdag2017-12-04
Sista ansökningsdag2017-10-01
Referensnr17-60-0578
Publicerad2017-09-13
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Rosengårds förskola
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
2017-12-04
Sista ansökningsdag
2017-10-01
Referensnr
17-60-0578
Publicerad
2017-09-13

Arbetsplatsbeskrivning
Välkommen till oss på Rosengårds förskola!

Hammardalens förskoleområde ligger i Norrahammar några kilometer söder om Jönköping och består av Rosengårds förskola och Norrahammars förskola, med sammanlagt ca 145 barn. På Rosengårds förskola finns fem avdelningar där man arbetar avdelningsvis med visst samarbete över avdelningarna. Där finns en av kommunens särskilda avdelningar med integrerade barn med olika funktionshinder. Det bidrar till att alla barn och vuxna får naturliga möten med funktionshindrade barn. Vi har två småbarnsavdelningar som arbetar tätt tillsammans för att på bästa sätt kunna tillgodose varje barns behov. Hos oss i Norrahammar finns goda bussförbindelser, närhet till skog, bibliotek, affär, vårdcentral m.m.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta som förskollärare i 1-3 årsgrupp på Rosengårds förskola. Du ska tillsammans med övriga pedagoger i arbetslaget utveckla och driva den pedagogiska verksamheten efter intentioner i våra styrdokument. Du kommer tillsammans med dina kollegor planera, analysera och utvärdera förskolans verksamhet för att stödja varje barns lärande. Som förskollärare ansvarar du för den pedagogiska verksamheten.

Kompetenskrav
Du är legitimerad förskollärare alternativt går du sista året på förskollärarutbildning. För oss är det viktigt att du har barnets utveckling och lärande i centrum och tillsammans med kollegor verkar för en bra tid med våra barn på förskolan. Du är väl insatt i våra styrdokument och har lätt för att omvandla teori till praktik. Vi kommer att lägga stor vikt vid god samarbetsförmåga och starkt engagemang. Grundläggande It-kompetens är ett krav.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Upplysningar
Johanna Sandwall, Förskolechef 036-10 36 71
Carina Ahlgren, Lärarförbundet 036-10 36 79


Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.