search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare i moderna språk

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsGrundskolor kopplade till Alfred Dahlinskolan
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
TillträdesdagEnligt överenskommelse inför ht-18
Sista ansökningsdag2018-01-21
Referensnr17-60-0716
Publicerad2017-11-28
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Grundskolor kopplade till Alfred Dahlinskolan
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse inför ht-18
Sista ansökningsdag
2018-01-21
Referensnr
17-60-0716
Publicerad
2017-11-28

Arbetsplatsbeskrivning
Grundskolorna i Jönköpings kommun är indelade i olika geografiska spår kopplade till någon av kommunens högstadieskolor. I Alfred Dahlin-spåret i Huskvarna ingår, bland annat, mellanstadieskolorna Norrängsskolan, Stensholmsskolan, Öxnehagaskolan, Södergårdsskolan och Lekerydsskolan. Fem väldigt väl fungerande skolor med skiftande karaktär och förutsättningar.

Arbetsuppgifter
Inför läsåret 18/19 förändras grundskolornas timplan och moderna språk, undervisning i franska, spanska eller tyska, ska åter erbjudas i årskurs 6. Vi söker efter en flexibel lösning och vill ge några möjligheten att planera och lägga upp strukturen för all undervisning i moderna språk inom AD-spåret i årskurs 6. Vi väljer att gemensamt söka efter pedagoger som ser en utmaning och stort intresse att få sätta sin prägel på organisationen rörande språkundervisning i våra skolor.

Kompetenskrav
Vi söker legitimerade lärare årskurs 4-9, behöriga att undervisa i minst två av språken spanska, franska eller tyska. Vi söker pedagoger som antingen arbetar heltid eller deltid och som tillsammans utformar strukturen och undervisningen i moderna språk inom AD-spåret.

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Upplysningar
Tina Djärf, rektor Stensholmsskolan, 036-102588
Mona Olofsson, rektor Södergårdsskolan, 036-103974
Ulf Vaim, rektor Lekerydsskolan, 036-102425
Rosmarie Segersson, rektor Öxnehagaskolan, 036-102419
Angelica Swenlert, rektor Norrängsskolan, 036-106684
Fackliga företrädare finns att söka på Jönköpings kommuns hemsida.Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.