search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska till solstickegatans äldreboende

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare
OmfattningEnl. överenskommelse
TillträdesdagEnl. överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-01-26
Referensnr17-71-0257
Publicerad2017-12-11
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
Enl. överenskommelse
Tillträdesdag
Enl. överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-01-26
Referensnr
17-71-0257
Publicerad
2017-12-11

Vilka är vi?
Solstickegatans äldreboende ligger på Bäckalyckan, i de centrala delarna av Jönköping. Äldreboendet har 90 lägenheter där 50 lägenheter är vikta till personer med demenssjukdom. Vi på solstickegatan vill genom vårt arbete skapa en trivsam miljö och atmosfär där våra boenden kan bibehålla en god livskvalité. På äldreboendet har vi en arbetsgrupp som arbetar natt och som består av 13 medarbetare. Arbetsgruppen har ett nära sammarbete med samtliga 9 enheter. Vi söker nu nya medarbetare som är intresserad av att jobba natt.

Vad gör vi?
Vi arbetar med att ge individuellt anpassad och personlig vård och omsorg samt social stimulans. För oss är det viktigt med den boendes integritet, medbestämmande och delaktighet. Vårt uppdrag är att vara professionella yrkesutövare som ska arbeta för att stärka den enskilde i sin vardag så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull. I vårt arbete ingår även ett aktivt kontaktmannaskap, arbete med genomförandeplaner och social dokumentation.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av demensvård. Vi söker vidare dig som samarbetar bra med andra och har en god kommunikativ förmåga. Du är lugn, stabil och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, hitta lösningar på problem och ta egna initiativ.

Vad erbjuder vi?
-Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.

Övrigt
Arbete är förlagt till vaken natt.
Urval sker löpnade, välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysningar
Enhetschef, Fredrika Augustsson tel: 036-10 59 68
Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc
Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.