search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Växthusarbetare Vikariat

FörvaltningTekniska kontoret
ArbetsplatsMark o Park/Växthus
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100 %
TillträdesdagEnl. ö.k. till -- c:a 12 mån.
Sista ansökningsdag2018-01-07
Referensnr17-55-0107
Publicerad2017-12-06
Förvaltning
Tekniska kontoret
Arbetsplats
Mark o Park/Växthus
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
Enl. ö.k. till -- c:a 12 mån.
Sista ansökningsdag
2018-01-07
Referensnr
17-55-0107
Publicerad
2017-12-06

Arbetsplatsbeskrivning
Jönköpings kommun befinner sig i ett expansivt läge, vilket ställer stora krav på den kommunala organisationen att tillgodose de behov som finns inom de områden som Tekniska nämnden ansvarar för.

Tekniska Kontoret har som uppgift att förvalta, driva och utveckla verksamheter som rör kommunens mark och byggnader, gator och parker, lekplatser, skogar och naturreservat, färjetrafik, hamnar och parkeringsplatser, vatten och avlopp samt avfallshantering.

Verksamheten Mark och parkservice ansvarar för driften av kommunens gator, park- och grönområden. Verksamheten består idag av ca 100 medarbetare.

Arbetsuppgifter
Tekniska kontoret söker under 1 års tid en vikarierande växthusarbetare som vill vara med och arbeta inom Mark och Park Service verksamheten. Arbetsuppgifterna som växthusarbetare är främst odling av krukväxter i växthus i form av krukfyllning, sådd, uppdrivning och skötsel av växter. Rörligt arbete som kräver bra fysik. Lyft förekommer. Erfarenhet av odling eller växthusarbete är meriterande.
Tjänsten innebär skyldighet att delta i beredskapstjänstgöring.

Kompetenskrav
Vi söker en erfaren medarbetare med erfarenhet inom växthus. Meriterande är om man har sprutlicens. Det krävs att du är serviceinriktad och har förmåga att samarbeta.
Krav att man har någon form av trädgårdsutbildning eller liknande erfarenhet.

Truckkort är ett krav.
Körkort B är ett krav.
Körkort C är meriterande.
Arbete på väg är meriterande.


Övrigt
Medarbetarskap i Jönköpings kommun kännetecknas av:
• Förutsättningar och vilja till delaktighet
• Medvetenhet och ansvar för verksamhetens utveckling
• Professionellt förhållningssätt och lyhördhet
• Strävan efter att öka sin självinsikt och stimulera varandra till ökat samarbete


Upplysningar
Jonas Sundin, Arbetsledare 036-10 56 21

Kommunal, Carina Gardewall 036 - 10 51 00

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Tekniska kontoret
Tekniska kontoret har ansvar för kommunens fasta egendom såsom fastigheter, mark, naturområden, parker, gator, vägar och anläggningar för vatten och avlopp. Vi har också ansvar för avfallshantering, hamnar och parkeringsverksamhet samt planering för kommunens bostads- och markförsörjning.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.