search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Förman till Sortergård

FörvaltningStadskontoret
ArbetsplatsJune Avfall och Miljö AB
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-01-08
Referensnr17-04-0063
Publicerad2017-12-18
Förvaltning
Stadskontoret
Arbetsplats
June Avfall och Miljö AB
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-01-08
Referensnr
17-04-0063
Publicerad
2017-12-18

Arbetsplatsbeskrivning
June Avfall & Miljö AB är ett nybildat bolag som ägs gemensamt av Jönköping, Habo och Mullsjö kommuner. Från och med den 1 januari 2018 kommer bolaget överta ansvaret för sophämtning, slamtömning och sortergårdsverksamheten för 152 000 invånare i de tre kommunerna. June Avfall och Miljö AB kommer då att bestå av ca 100 medarbetare och ha en beräknad omsättning på 130 miljoner kronor.

June Avfall & Miljö AB präglas av ett starkt engagemang där ökade miljökrav innebär nya utmaningar för att möta samhällets behov och kundens önskemål. Kvalitet och gott kundbemötande ser vi som nödvändiga framgångsfaktorer och genomsyrar vår verksamhet. Vi erbjuder en spännande vardag som präglas av viljan att arbeta för en bättre miljö.

Om sortergårdarna
Från den 1 januari 2018 kommer bolaget ansvara för 11 sortergårdar i Jönköping, Habo och Mullsjö kommun dit privatperson kommer för att lämna sitt grovavfall. På fem av sortergårdarna finns även så kallade prylbodar där dina saker kan få nytt liv igen. På sortergårdarna arbetar idag 15 kunniga medarbetare.

Arbetsuppgifter
Till en av våra större sortergårdar söker vi nu en arbetande förman som operativt leder personalen i det dagliga arbetet. Du kommer ingå i en personalgrupp på fyra ordinarie anställda samt extrapersonal och tillsammans arbetar ni för att driva sortergården framåt. Utöver arbetsledning är din främsta uppgift att ta hand om våra kunder och hjälpa dem att sortera rätt. Du medverkar i den dagliga driften genom hålla snyggt på sortergården och rangera och packa containrar med hjullastare. I arbetet ingår även visst administrativt arbete, att ha kontakter med avtalspartners och transportörer samt vara med och utveckla rutiner och aktiviteter för att främja återanvändning och återvinning i linje med våra mål. Tjänsten är en schemalagd heltidstjänst med arbete vissa kvällar och helger.

Kompetenskrav
Vi söker dig med som är en naturlig ledare och som har lätt för att engagera din omgivning. Du är initiativtagande, ansvarsfull och har god ordning och reda omkring dig. Eftersom arbetsuppgifterna är varierande är du flexibel och självständig med en god servicekänsla. Du arbetar utifrån ett trevligt och pedagogiskt sätt gentemot både kollegor och kunder. Du är självklart även intresserad av miljö-och återvinningsfrågor. Körkort och viss datorvana är ett krav, meriterande är om du har erfarenhet av att köra truck eller hjullastare. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbetsledning.

Upplysningar
Håkan Karlsson, Produktionschef: 036-17 19 30
Magnus Henrysson, Arbetsledare: 036-10 25 59
Magnus Lagerqvist, Transportarbetareförbundet: 010 – 480 33 81


Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Stadskontoret
Stadskontoret är den centrala förvaltningen i kommunen och kommunstyrelsens och kommunfullmäktiges serviceorgan. Vi är också en strategisk lednings- och utvecklingsresurs för hela kommunen.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.