search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Kock

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsFridhälls kök
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100%
TillträdesdagEnl. överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-01-18
Referensnr17-71-0267
Publicerad2017-12-21
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Fridhälls kök
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enl. överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-01-18
Referensnr
17-71-0267
Publicerad
2017-12-21

Vilka är vi?
Fridhälls kök ligger i Taberg och vi som arbetar lagar mat från måndag till fredag. Vi arbetar dagtid men har även helgtjänstgöring på Gjutarens kök i Norrahammar. Kökets mat är god och näringsriktig och maten levereras till två äldreboenden samt till förpackade matportioner i hemmet. Totalt tillagar vi ungefär 110 portioner vid lunch och cirka 80 portioner till kvällsmat. Vi som arbetar på Fridhälls kök är ett team med bra sammanhållning som nu söker en ny medarbetare, en kock.

Vad gör vi?
Vår matlagning sker från grunden och vi tillagar även specialkoster. I arbetet ingår att göra viss varubeställning, egenkontroll samt att utföra övrigt förekommande arbetsuppgifter inom kök såsom disk, städ och servering.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har en slutförd kockutbildning och det är meriterande om du har erfarenhet av likande arbete. Du har ett genuint intresse och känsla för matlagning, med vilja att vara med och fortsätta pröva att utveckla nyheter/metoder. Vi söker vidare dig som är initiativtagande, flexibel och självgående. Hos oss är det viktigt att kunna samarbeta och ha förmågan att arbeta i ett högt tempo samt att du är serviceinriktad och som gillar ordning och reda.

Vad erbjuder vi?
- Arbete i mindre kök med en bra sammanhållning.
- Du får möjligheten till att arbeta med bra råvaror och laga mat från grunden.
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter

Övrigt
Arbetet är förlagt till dagtid och helgtjänstgöring 2 av 5 helger, helgtjänstgöringen görs på Gjutarens kök i Norrahammar.
Intervjuer planerar att hållas i början av 2018, välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Madelene Miller, kostchef tel: 036-10 68 27
Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc


Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.