search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska till Bruksgatans äldreboende

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%*
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-01-03
Referensnr17-71-0266
Publicerad2017-12-20
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%*
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-01-03
Referensnr
17-71-0266
Publicerad
2017-12-20

Vilka är vi?
Bruksgatans äldreboende är beläget centralt i Jönköping, närmare bestämt på Torpa. Vi har nya fräscha lokaler då vårt äldreboende byggdes 2012. Vi har 58 lägenheter, av dessa är 36 vårdbostäder, 20 platser för personer med demenssjukdom och 4 platser för korttidsvistelse. Vi arbetar efter ett salutogent synsätt. Det innebär att vi ser till det friska och de möjligheter och resurser som finns hos varje person. Utgångspunkten är den nationella värdegrunden som lägger stor vikt vid att den som bor på Bruksgatans äldreboende ska uppleva trygghet, delaktighet och meningsfullhet. Medborgare som bor på Bruksgatans äldreboende har omfattande behov av hjälp i sin dagliga livsföring.

Vad gör vi?
Vi gör skillnad och påverkar människors vardag. Vi bidrar till människors livskvalitet varje dag. Därför tycker vi att vi har ett av Sveriges viktigaste jobb!
Hos oss arbetar vi med alla förekommande arbetsuppgifter på äldreboende. Arbetsuppgifterna består bland annat av att ge individuellt anpassad personlig vård och omsorg samt social stimulans. Vi lägger stor vikt vid individernas integritet och arbetar utifrån den nationella värdegrunden med att hela tiden ha individen i fokus. I vårt arbete ingår även ett aktivt kontaktmannaskap, genomförandeplaner och social dokumentation.

Vem söker vi?
- Du är utbildad undersköterska och har läst omvårdnadsprogrammet eller motsvarande.
- Du är flexibel, har lätt för att samarbeta och kan självständigt planera och utföra ditt arbete.
- Du kan behålla lugnet och är tålmodig.
- Du har ett värdegrundsbetonat synsätt som genomsyrar allt i ditt arbete.
- Du har ett intresse för att utvecklas i arbetet och är delaktig i vårt förbättringsarbete.
- Du behärskar det svenska språket i tal och skrift.
- Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder bland annat:
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter
- Förmånscykel

Övrigt
Arbetet är förlagt till dagtid och kvällstid vardag som helg, som det ser ut nu arbetar man 2 av 5 helger. Det är fler tillsvidaretjänster som ska tillsättas. Jönköpings kommun erbjuder alltid 100% tjänstgöringsgrad, vänligen ange i din ansökan vilken tjänstgöringsgrad du önskar.

Upplysningar
Marjeta Jesenicnik Enhetschef 036-107120
Lotta Karlsson Enhetschef 036-107146
Fackliga representanter, se http://www.jonkoping.se/fackligasoc


Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.