search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Vårdare till daglig verksamhet - En scen för alla

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsFunktionshinderomsorgen, Daglig verksamhet
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2018-04-01
Sista ansökningsdag2018-01-08
Referensnr17-70-0274
Publicerad2017-12-21
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Funktionshinderomsorgen, Daglig verksamhet
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2018-04-01
Sista ansökningsdag
2018-01-08
Referensnr
17-70-0274
Publicerad
2017-12-21

Vilka är vi?
Daglig verksamhet har som mål att skapa meningsfull sysselsättning som ska bidra till ökad livskvalitet med personlig utveckling, stimulans och gemenskap samt främja delaktighet i samhället. En av Jönköping kommuns dagliga verksamhet för personer med olika typer av intellektuella funktionsvariationer är Kreativ Arena "En scen för alla". Det är en dansinriktad daglig verksamhet där vi arbetar med att hitta känsla och rytm och strävar efter att utveckla motoriska färdigheter, fantasi och kreativitet. Varje år sätter vi ihop en dansshow på Jönköpings teater. Vi uppträder även vid andra tillfällen under året.

Vad innebär arbete?
Som vårdare hos oss arbetar du dagtid måndag till fredag tillsammans med en danspedagog och en vårdare. Du stöttar och handleder deltagarna utifrån deras individuella förutsättningar och ansvarar för det dagliga omvårdnadsarbetet . Tillsammans med dina kollegor ska du leda verksamheten på ett sådant sätt att individerna och verksamheten utvecklas. Du verkar för ett gott bemötande gentemot deltagarna, anhöriga/gode män, kollegor och kunder. Du ansvarar också för dokumentation.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har läst omvårdnadsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet eller motsvarande. Det är önskvärt att du har erfarenhet av målgruppen intellektuellt funktionsvariation samt intresse och erfarenhet av dans, kultur och scen.

Som person är du stabil, flexibel och har god samarbetsförmåga. Du värdesätter och har förståelse för människors olikheter. Du går in med en positiv inställning och engagemang i ditt arbete. Du är förtroendeingivande och har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer.

Övrigt
Jönköpings kommun erbjuder alla anställda gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar och rabatt på gymkort, biobiljetter och länstrafikens årskort.
Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Enhetschef Valbone Shosholli, 036-105612
Fackliga företrädare: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.