search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterskor till korttidsenhet

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsKristinedals korttidsenhet
AnställningsformTillsvidare och vikariat
Omfattning100%*
TillträdesdagEnl. överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-01-03
Referensnr17-71-0268
Publicerad2017-12-20
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Kristinedals korttidsenhet
Anställningsform
Tillsvidare och vikariat
Omfattning
100%*
Tillträdesdag
Enl. överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-01-03
Referensnr
17-71-0268
Publicerad
2017-12-20

Vilka är vi?
Kristinedals äldreboende är ett centralt beläget boende på väster med 60 lägenheter fördelade på tre plan. På hela äldreboendet arbetar ca 50 undersköterskor och vårdbiträden. Korttidsenheten består av 20 lägenheter. Korttidsverksamhet handlar om att ge omvårdnad till personer tillfälligt eller regelbundet återkommande. Korttidsvistelse kan också beviljas för att ge avlastning till anhörig som ger vård och stöd i hemmet. Det finns ett nära samarbete med olika yrkesprofessioner så som sjuksköterska, sjukgymnast, arbetsterapeut, handläggare och enhetschef. Vi söker nu tre nya medarbetare till vår korttidsenheten.

Vad gör vi?
Vi som arbetar på korttidsenheten har arbetsuppgifterna som består av att ge individuellt anpassad och personlig vård och omsorg samt social stimulans. I arbetsuppgifterna ingår avancerad omvårdnad och att utföra medicinska uppgifter som att dela läkemedel, föra dokumentation, enklare såromläggningar, rehabiliteringsträning och aktivt arbete med genomförandeplaner. Vi lägger stor vikt vid personernas integritet och arbetar utifrån den nationella värdegrunden med att hela tiden ha individen i fokus. Vårt uppdrag är att vara professionella yrkesutövare som ska arbeta för att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull. Vi ska erbjuda stöd och hjälp med hög kvalitet för ett självständigt liv.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och det är meriterand om du har erfarenhet av arbete inom vården. Vi söker vidare dig som är flexibel, initiativtagande och är strukturerad samt har en god datorvana då dokumentation är en del av arbetet. I vårt arbete är sammarbetet viktigt och därför bör du som söker ha en god sammarbetsförmåga. Empatisk förmåga är en viktig faktor i yrket då det hjälper dig att sätta dig in i medborgaranas situationer.
Vi värderar personlig mognad högt!

Vad erbjuder vi?
- Ett varierande arbete med utvecklingsmöjligheter.
- Ett nära sammarbete med legitimerad personal.
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.

Övrigt
Denna rekrytering tillsätts tre tjänster, en tillsvidaretjänst, ett vikariat längre än 6 månader och ett vikariat kortare än 6 månader med chans till förlängning, ange i din ansökan vilken tjänst du är intresserad av.
*Ange önskad tjänstgöringsgrad i din ansökan.
Intervjuer planerar att hållas 9/1 2018, välkommen med din ansökan!

Upplysning
Enhetschef Rose-Marie Nilsson, tfn 036-107974
Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.