search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Fritidspedagog/Lärare inriktning fritidshem

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsLjungarums skolområde F-6
AnställningsformTidsbegränsad anställning
Omfattning100 %
Tillträdesdag2018-01-22 till 2018-06-08
Sista ansökningsdag2018-01-07
Referensnr17-60-0758
Publicerad2017-12-20
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Ljungarums skolområde F-6
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
2018-01-22 till 2018-06-08
Sista ansökningsdag
2018-01-07
Referensnr
17-60-0758
Publicerad
2017-12-20

Arbetsplatsbeskrivning
Ljungarums skolområde F-6 är beläget i den södra delen av Jönköping. Skolområdet består av två skolor, Ljungarumsskolan F-6 och Strömsbergsskolan F-3. Sammanlagt har Ljungarums skolområde cirka 390 elever och drygt 60 medarbetare. Inom skolområdet bedrivs ett aktivt systematiskt kvalitetsarbete där vi ständigt strävar efter att utveckla vårt arbete för våra barn och elevers bästa. Den aktuella tjänsten gäller Ljungarumsskolan F-6.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta på ett fritidshem för elever i F-åk 2. Som pedagog arbetar du efter styrdokumenten både på fritidshemmet och i skolan. Du ingår i ett arbetslag tillsammans med andra pedagoger. Tillsammans utvecklar ni en stimulerande och lärande verksamhet.

Kompetenskrav
Du har en examen som lärare inriktning mot fritidshem alternativt fritidspedagogsexamen. Grundläggande IT-kompetens är ett krav.
Du är kommunikativ och har lätt för att bygga relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Vi fäster stor vikt vid din samarbetsförmåga och din personliga lämplighet. Din förmåga att vara flexibel värderar vi högt.

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. https://digitaliseringsinitiativet.se/belastningsregistret

Välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Rektor Catarina Markus, 036-106243
Biträdande rektor, Tomas Claesson 036-106241

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.