search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska till Rosengårdens äldreboende

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagSnarast enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-01-19
Referensnr17-71-0274
Publicerad2017-12-21
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Snarast enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-01-19
Referensnr
17-71-0274
Publicerad
2017-12-21

Vilka är vi?
Rosengården är ett äldreboende beläget på Rosenlund i Jönköping med närhet till kommunikationer. Hos oss har vi 67 lägenheter fördelade på 5 enheter varav en enhet har hyresgäster med demenssjukdom. Vi på Rosengården vill genom vårt arbete skapa en trivsam miljö, ge en god omvårdnad och jobba med respekt för hyresgästernas integritet. Teamet består idag av ett 60-tal engagerade medarbetare som trivs med att ge en god omvårdnad, med en hög servicenivå.

Vad gör vi?
Vi arbetar med att ge individuellt anpassad och personlig vård och omsorg samt social stimulans. Vårt uppdrag är att vara professionella yrkesutövare som arbetar för att stärka den enskilde i sin vardag så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull. I vårt arbete ingår även ett aktivt kontaktmannaskap, arbete med genomförandeplaner och social dokumentation. Vi på Rosengården ger hyresgästerna möjlighet till att delta i olika aktiviter både på enheten tillsammans med personal och gemensamt i vår träffpunkt där aktiveringspersonal arbetar.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Du har god samarbetsförmåga och en god kommunikativ förmåga. Du är lugn, stabil och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, hitta lösningar på problem, har ett stort intresse av att arbeta med människor och ta egna initiativ. Vi ser att du är delaktig i att ta fram idéer för att förbättra verksamheten och påverkar din arbetsplats i utvecklingsarbete.

Vi erbjuder
Som tillsvidareanställd hos Jönköpings kommun får du bland annat:
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter
- Förmånscykel

Övrigt
Arbetet är förlagt till dag och kväll, vardag och helg. Urval sker löpnade, välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysningar
Anne-Li Isgärde enhetschef 036-105962
Caroline Svärd biträdande enhetschef 036-102574
Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.