search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Barnskötare Pool

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsBankeryds förskoleområde
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100 %
TillträdesdagEfter överenskommelse till 2018-07-01
Sista ansökningsdag2018-01-07
Referensnr17-60-0767
Publicerad2017-12-21
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Bankeryds förskoleområde
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
Efter överenskommelse till 2018-07-01
Sista ansökningsdag
2018-01-07
Referensnr
17-60-0767
Publicerad
2017-12-21

Arbetsplatsbeskrivning
Bankeryds förskoleområde består av Attarps förskola, Backamos förskola samt Björkängens förskola och har plats för ca 250 barn och består av ca 60 personal.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är nyfiken på att utvecklas som barnskötare. Som barnskötare pool kommer du att vikariera när någon på området är frånvarande. Du är basplacerad i ett arbetslag och tillsammans med övriga i de olika arbetslagen, ska du stimulera barns utveckling och lärande samt erbjuda barnen en trygg omsorg. Verksamheten utgår från en helhetssyn på barnet och barnets behov och utformas så att omsorg, utveckling och lärande bildar en helhet. Förskolan ska förbereda barnen för fortsatt utbildning.

Kompetenskrav
Du har utbildning som barnskötare och gärna erfarenhet av arbeta i förskolan och förskolans styrdokument. Du har goda kunskaper i IKT. Du bidrar till ett positivt arbetsklimat, har en mycket god samarbetsförmåga och ett stort engagemang i ditt arbete som barnskötare.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt
Tjänsten kan komma att tas i anspråk av övertalig eller inlasad personal.

Upplysningar
Tomas Brusberg/Förskolechef
Tfn: 036-10 71 31
tomas.brusberg@jonkoping.se

Rose-Marie Lundin/Administratör
Tfn: 036-10 81 40

Kommunal
Tfn: 010-442 70 00

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.