search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare 4-6, matte/no

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsTorpaskolan
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100
Tillträdesdag2018-08-09
Sista ansökningsdag2018-01-04
Referensnr17-60-0763
Publicerad2017-12-21
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Torpaskolan
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100
Tillträdesdag
2018-08-09
Sista ansökningsdag
2018-01-04
Referensnr
17-60-0763
Publicerad
2017-12-21

Arbetsplatsbeskrivning
Vill du bli en del av Torpaskolans kompetenta och engagerade team? Brinner du för att inspirera och arbeta nära eleverna för att skapa glädje och trygghet i lärandet? Vi söker nu en engagerad och positiv lärare i 4-6.

Torpaskolans utbildningsenhet ligger i Jönköpings södra stadsdel. Skolan är en treparallellig skola från förskoleklass till årskurs 6 med ca 450 elever. Skolan är organiserad i åtta arbetslag där pedagoger av olika yrkeskategorier arbetar tillsammans med eleverna under skoltid och fritidstid. Till varje arbetslag hör ett fritidshem som är placerat i skolans lokaler. På skolan arbetar idag närmare 70 personer i elevernas närhet.

Torpaskolan har en hög måluppfyllelse, sätter kunskap och trygghet i centrum och lägger stor vikt vid värdegrundsfrågor, där vår vision och våra fyra värdeord Lärande - Trygghet - Glädje- Respekt är i fokus.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är behörig att undervisa i ämnena matematik, NO samt ytterligare ett ämne i årskurs 4-6. Har du även tidigare erfarenhet av undervisning är det givetvis meriterande men det är inget krav för tjänsten.

Vad som är viktigare är att du är en engagerad pedagog med positiv inställning. Du är flexibel inför alla vardagliga och långsiktiga förändringar som är en del av det pedagogiska arbetet. Du har mycket god samarbetsförmåga och gillar att bygga relationer. För att motivera, inspirera och utmana eleverna behövs din förmåga att visa värme och sätta gränser.

Har du engagemang och vilja att vara med och utveckla skolans verksamhet tror vi att du passar för uppdraget. Har du även god förmåga att tydliggöra vilka mål utbildningen har, och ser varje elevs möjligheter att nå dit? Då ser vi fram emot din ansökan!

Kompetenskrav
Du är legitimerad lärare för årskurs 4-6 med behörig att undervisa i Ma/No samt ytterligare ett ämne. IT-kunskaper är ett krav.

Övrigt
Anställningsgraden är 100% Arbetet kan eventuellt komma att läggas i två arbetslag.

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Upplysningar
Rektor, Ellinor Magnusson, tel 036-106375
Biträdande rektor, Anna Jakobsson, tel 036-107569
Lärarförbundet:
Pernilla Hagen, tel 036-103173
Laila Andersson, tel 036-103175
Monica Aldrin tel 036-106382Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.