search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare 1-6, idrott och hälsa

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsNorrängsskolan
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100
Tillträdesdag20180301
Sista ansökningsdag2018-01-21
Referensnr17-60-0760
Publicerad2017-12-21
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Norrängsskolan
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100
Tillträdesdag
20180301
Sista ansökningsdag
2018-01-21
Referensnr
17-60-0760
Publicerad
2017-12-21

Arbetsplatsbeskrivning
Norrängsskolan vid Vätterns östra strand i Huskvarna är en grundskola F-6 med drygt 310 elever och 50 personal. Vi arbetar utifrån ett entreprenöriellt förhållningssätt, där vi tror på och ser varje elevs förmåga och vilja att lära. Vårt gemensamma mål är att varje elev känner trygghet i en positiv lärmiljö och lär och utvecklas på bästa sätt utifrån sin potential. God kompetens (alla lärare har legitimation) sammanvävt med hög personaltäthet, höga förväntningar och ett stort engagemang där ett nära samarbete mellan elever och vårdnadshavare ligger till grund för den höga måluppfyllelse som eleverna på Norrängsskolan når.
Välkommen att arbeta tillsammans med oss - för varje elevs bästa!

Arbetsuppgifter
Din huvudsakliga arbetsuppgift är att planera och genomföra undervisning i årskurs 1-3 i idrott och hälsa, matematik och svenska. Att dokumentera och följa upp elevernas kunskapsutveckling mot Lgr11. Du kommer att arbeta i ett arbetslag i år 1-3, tillsammans med lärare inriktning fritidshem och grundskola, där ni gemensamt ansvarar för att ge eleverna en lärande, meningsfull, utmanande och rolig skoldag.

Kompetenskrav
Du har lärarexamen med lärarlegitimation med behörighet att undervisa i år 1-6 inom idrott och hälsa, matematik och svenska. Du är väl förtrogen med läroplanen och du har god vana att dokumentera och hantera moderna IKT-verktyg.

Övrigt
Du förväntas ha god vana att hantera moderna IKT-verktyg. Att du ser styrkan i att arbeta i ett arbetslag och är en tydlig ledare är egenskaper vi värdesätter hos dig som lärare. Du strävar efter att utveckla varje elevs förmågor. Du är en person som finns till för alla elever på skolan och du anammar skolans gemensamma förhållningssätt.

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Upplysningar
Angelica Swenlert, rektor 036-106684
Rebecka Stonesjö, Lärarförbundet, 036-106610

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.